Sevilla-helt kæmpede for skadet Krohn-Dehli

Sevillas Coke sendte tanker til de skadede Sevilla-spillere, da han fejrede Europa League-triumfen onsdag

TV: Her analyserer vi Europa League-finalen via tweets

Sevillas Coke blev finalens helt store spiller, da han med to scoringer efter pausen sikrede spanierne den tredje triumf i træk i Europa League.

Sevilla besejrede Liverpool 3-1 efter et vildt comeback efter pausen, hvor Sevilla var bagud 0-1, inden Coke og co. gik amok.

Efter blot 18 sekunder sørgede Kevin Cameiro for 1-1, og herefter scorede Coke to gange og afgjorde kampen.

Umiddelbart efter sendte offensivspilleren en kærlig tanke til danske Michael Krohn-Dehli og de andre Sevilla-spillere, der har været ramt af skader.

Michael Krohn-Dehli pådrog sig en alvorlig knæskade, da Sevilla spillede det første semifinaleopgør i turneringen mod Shakhtar Donetsk.

- Vi led meget i dag. Vi har lidt hele sæsonen. Vi har mistet mange spillere, der har pådraget sig skader, og i dag kæmpede vi for dem alle sammen.

- Vi spillede en vis legemsdel ud af bukserne, og vi gjorde det. (vandt, red.).

- Da kampen var allermest vanskelig, og alt virkede op ad bakke, viste vi, at dette hold har mod og fighterånd, siger Coke ifølge Uefa.com.

Sevilla vandt Europa League for tredje år i  Ennio Leanza/Keystone via AP) Europa League Vild vending: Klopps kæmpe kollaps

Scenen var forfærdelig at overvære, da Michael Krohn-Dehli pådrog sig sin alvorlige knæskade (Foto: AP) Europa League Krohn-Dehli efter skræk-skade: Frygtede for karrieren

Coke blev dobbelt målscorer i 3-1-sejren mod Liverpool (Foto: AP)
Coke blev dobbelt målscorer i 3-1-sejren mod Liverpool (Foto: AP)
 

Kevin Cameiro bragte balance i regnskabet med sin chokscoring, da anden halvleg dårligt var begyndt, og han roste efter sejren holdets moral.

- Vi vidste, at det ville blive en hård kamp. Vi fik et mål imod os i første halvleg, men vi gik ikke i panik. Vores træner sagde, vi skulle forblive rolige og vente på det rette øjeblik, og det gjorde vi, siger Cameiro.

Ramón Rodríguez Verdejo er Sevillas sportsdirektør. Han er mest kendte under navnet "Monchi", og han har haft en stor andel i den spillerudskiftning, der typisk foregår i en klub som Sevilla før hver sæson.

Alligevel har Sevilla kontinuerligt holdt så højt et niveau, at klubben tre år i træk har vundet Europa League, og "Monchi" var tydeligt bevæget efter sejren.

- Jeg er uden ord, og det her er meget vanskeligt (at forholde sig til den historiske sejr, red.). Det er en stor præstation. Vores fans hjalp os, og jeg er stolt af at være en "Sevillista", lød det fra sportsdirektøren.

Sådan så det ud, da Krohn-Dehli blev skadet i semifinalen (Foto: AP)
Sådan så det ud, da Krohn-Dehli blev skadet i semifinalen (Foto: AP)
 

Foto: AP Europa League Sevilla-helt i flot hyldets til Krohn-Dehli

Spansk fodbold Mærkværdige Sevilla hyldede Krohn-Dehli

Michael Krohn-Dehli vrider sig i smerte torsdag aften. (Foto: AP) Spansk fodbold Åge Hareide føler med langtidsskadet Krohn-Dehli

Henrik Andersen genvandt aldrig niveauet fra 1992. (Foto: Simon Bruty) Landsholdsfodbold Skrækskade spolerede karrieren for EM-helt: Jeg mærker den hver dag

2 kommentarer
Vis kommentarer