Simon Kjær inden gensyn med Wolfsburg: Det var kaos

Simon Kjær har ikke de allerbedste minder fra tiden i Wolfsburg, hvor han aldrig rigtigt slog til

Simon Kjærs ophold i Wolfsburg blev ingen succes. (Foto: AP)
Simon Kjærs ophold i Wolfsburg blev ingen succes. (Foto: AP)

Det er en velkendt modstander, som Simon Kjær står over for torsdag aften i den sidste Europa League-gruppekamp.

Lille-forsvareren skal møde Wolfsburg, hvor han var på kontrakt fra 2010 til 2013, og hvor det ikke for alvor lykkedes at slå igennem.

Men det var der gode grunde til, forklarer han til fodboldmagasinet Kicker.

Både Henrik Dalsgaard og Rasmus Thelander (th) har rystet skader af sig og spiller i aften (Foto: Rasmus Baaner) AaB AaB afværger kæmpe forsvarskrise

- Det var i bund og grund en kaotisk periode i klubbens historie. Jeg havde fem forskellige trænere og tre forskellige sportschefer i de to perioder, hvor jeg var i klubben.

- Med sådan et kaos havde spillerne svært ved at leve op til deres bedste, siger hun.

Simon Kjær var undervejs i sin Wolfsburg-tid et smut i Roma, som han var udlejet til i en sæson, og i til sidst valgte han at skifte til Lille i sommeren 2013.

Nicklas Bendtner er ikke med i Wolfsburgs trup, der er taget til Lille. Den danske angriber har ondt i maven. (Foto: AP/Peter Steffen) Europa League Bendtner ude af EL-kamp med maveonde

Han husker dog, at der var god stemning i omklædningsrummet, at klubben faktisk havde en god periode, efter at man skilte sig af med Felix Magath som cheftræner.

Lille ligger nummer tre i gruppen og har brug for alle tre point i opgøret mod Wolfsburg for at spille sig videre i turneringen.

Nicklas Bendtner er ikke med i truppen for Wolfsburg. Han måtte ifølge sportschef Klaus Allofs blive hjemme på grund af en maveinfektion.

  Rasmus Thelander i aktion mod Dynamo Kiev. (Foto: AP) Europa League AaB-profil kæmper for at blive klar til skæbnekamp

Rasmus Thelander i aktion mod Dynamo Kiev. (Foto: AP) Europa League AaB-profil kæmper for at blive klar til skæbnekamp HJK Helsinki gør det onde ved FCK, og det skuffer Ekstra Bladets Stig Tøfting. (Foto: AP/Jussi Nukari) FC København Tøffe tager pulsen: Bovlamme FCK-angribere

0 kommentarer
Vis kommentarer