Skår i glæden: Derfor ærgrer FCM-profil sig efter sensation

Forsvarsspilleren Kian Hansen ærgrede sig over, at han begik det straffespark, der førte til Southamptons udligning

FCM-profilen Kian Hansen ærgrer sig over det straffespark, der førte til 1-1-scoringen i Southampton. (Foto: AP)
FCM-profilen Kian Hansen ærgrer sig over det straffespark, der førte til 1-1-scoringen i Southampton. (Foto: AP)

SOUTHAMPTON (Ekstra Bladet): Det var en flok modige ulve, der hentede et stærkt 1-1 resultat ude mod Premier League-stjernerne i Southampton.

Der blev givet og taget i den intense kamp, og der er al mulig grund til at være stolte over et stærkt europæisk resultat for FCM.

Men alligevel ærgrede det forsvarsprofilen Kian Hansen, at han begik det straffespark på James Ward-Prowse i anden halvleg, der gav Southampton deres enlige mål, efter Tim Sparv havde bragt FCM foran lige før pausen.

- Det er lidt dumt. Jeg skal bare lade være med at stikke foden ud der. Det var ikke særlig intelligent lavet, men det er sådan noget, der sker i kampens hede. Men der er ingen tvivl om, at jeg ærgrer mig over, at det koster et mål.

- Jeg synes, at vi er rigtig godt med især i første halvleg, hvor vi står imod deres tryk, og jeg synes, at vi kan være stolte over vores præstation, lød det på St. Mary’s stadion efter kampen fra Kian Hansen.

Se også: Drømmen lever: FCM-sensation mod PL-stjerner

Forsvarsspilleren var helt færdig efter 90 intense minutter med masser af hårde dueller med de store angribere.

- Man må sige, at der bliver løftet nogle kilo herovre i England. De var nogle jern hele bundtet, og jeg er helt færdig. Jeg tror, vi har det alle sådan, at det var en rigtig hård fysisk kamp, men vi støttede hinanden over alt på banen, og jeg synes, at vi især i første halvleg også var rigtig godt med spillemæssigt, forklarede Kian Hansen.

Han vurderer stadig, at Southampton er favoritter til at gå videre, men de får det ikke nemt i Herning, lover han.

- De er stadig favoritter, for det er et rigtig godt hold. Men nu spiller vi hjemme på et forhåbentligt udsolgt MCH Arena, og der har ingen hold det let. Så vi spiller vores chance, og presset er på dem, fordi de skal score, sagde Kian Hansen.

Se målene fra FCM-sensationen i tv-klippet øverst i artiklen.

8 kommentarer
Vis kommentarer