Skråsikker FCM-kaptajn: Vi er Danmarks stærkeste

Kristian Bach Bak føler, at ulvene er bedre rustet til at matche Club Brugge end Brøndby, FCK og AaB var sidste sæson

Kristian Bach Bak (tv) og Tim Sparv er nøglefigurer i FC Midtjyllands stærke defensiv (Foto: Ernst van Norde)
Kristian Bach Bak (tv) og Tim Sparv er nøglefigurer i FC Midtjyllands stærke defensiv (Foto: Ernst van Norde)

BRUGGE (Ekstra Bladet): 2-16!

Med de ydmygende cifre smadrede Club Brugge sidste sæson dansk klubfodbold. Brøndby var chanceløse over begge opgør - samlet 0-5. FCK var tæt på i Brugge, men sæsonens nedtur tog fart efter 0-4 i Parken. Og AaB var aldrig i nærheden af noget i deres 1-6 exit.

Men de danske hold, der var forbi Brugge sidste sæson, var på ingen måde internationale repræsentanter, der var på toppen i den hjemlige liga.

Det er FC Midtjylland!

Og det gør en kæmpeforskel for kaptajn Kristian Bach Bak.

– Nu er Lior Refaelov og Victor Vazquez ude mod os. Og de to ødelagde det nærmest ene og alene fuldstændigt mod AaB og FCK. De har så fået nogle nye unge ind med noget fart i stikkerne, men der mener jeg, at vi har profilerne, der har farten til at hamle op med det.

– Kombineret med vores defensiv ... Uden at nedgøre FCK, Brøndby eller AaB, da de mødte Brugge, men vores bagkæde er væsentligt stærkere. Det er den stærkeste i Danmark og den stærkeste, Superligaen har set i lang tid, siger FCM-kaptajn Kristian Bach Bak.

– Vi er ikke længere ligeved og næsten-FC Midtjylland. Og når vi nu har hentet den her sejr mod Brugge, så vil det betyde så meget for respekten for klubben, er jeg sikker på, smiler han.

6 kommentarer
Vis kommentarer