Skrækskade før VM: Stjernen fuldstændig knust

Arsenals Laurent Koscielny udgik af torsdagens Europa Leauge-semifinale mod Atletico Madrid med hvad der lignede en overrevet akillessene. Dermed ligner det er farvel til VM for den franske forsvarsspiller

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Kort inde i Europa League-semifinalen mellem Atletico Madrid og Arsenal torsdag aften faldt Arsenals kaptajn Laurent Koscielny til jorden i smerte.

TV-billederne antydede, at den erfarne franskmand havde pådraget sig en overrevet akillessene, og det var ifølge Arsenals hjemmeside også manager Arsène Wengers frygt efter kampen .

- Det ser ikke godt ud. Hans akillessene er... Du kan altid håbe på mirakler ved den scanning, han skal have, men de første tegn ser ikke gode ud.

Indtil Koscielnys knæ er blevet scannet, vil Wenger ikke tale om fremtidsudsigterne.

Men han frygter det værste, og viser den frygt sig at blive bekræftet, vil Laurent Koscielny ifølge Wenger ikke ligefrem stå med de bedste chancer for at komme med til sommerens VM-slutrunde.

Et brølende stærkt Arsenal-mandskab inden Europa Cup-finalen mod Zaragoza i 1995: John Hartson, Tony Adams, Martin Keown, Paul Merson, David Seaman og Andy Linighan i bageste række. Forrest Ray Parlour, Nigel Winterburn, Ian Wright, Stefan Schwarz og Lee Dixon. Foto: All Over Press Sport og Spil Arsenal-legenden: Drak tequila og champagne til jeg væltede over tre borde

- Det afhænger af scanningen, men hvis han har overrevet akillessenen, er hans chancer ikke-eksisterende. Vi ved mere efter scanningen.

Det blev alt i alt en kedelig aften for Arsenal og Arsène Wenger, der tabte den anden semifinale med 1-0 til Atletico Madrid.

De er dermed ude af Europa League, der var Wengers sidste mulighed for et trofæ i den legendariske managers sidste sæson i Arsenal.

I den anden semifinale gik Marseilles videre efter forlænget spilletid på bekostning af Red Bul Salzburg.

Det bliver dermed Atletico Madrid og Marseilles, der skal krydse klinger i Europa League-finalen i Lyon den 16. maj.

- Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

8 kommentarer
Vis kommentarer