Slagtet efter FCM-smæk: Den totale ydmygelse

De belgiske medier er ikke imponerede efter FCM-triumfen i Brugge

Pione Sisto og co. chokerede Club Brugge. (Foto: Zeus)
Pione Sisto og co. chokerede Club Brugge. (Foto: Zeus)

BRUGGE (Ekstra Bladet): Club Brugge bliver slagtet i de belgiske aviser efter de i aftes på Jan Breydel Stadion blev sat på plads med 3-1 mod FC Midtjylland.

- Den totale ydmygelse, sukker Het Nieuwsblad og kalder Club Brugge en klub i krise.

- Beskæmmende, brøler Het Laatste Nieuws på forsiden af sin sportssektion

- Club Brugge ydmyget i egen hule, er overskriften i De Standaard.

Se også: Vild kampoptakt for FCM-keeper

Og gennemgående for avisernes dom er en forhammer af massiv kritik.

- Knapt én eneste gennemspillet chance. Publikum der forlod stadion lang tid før slutfløjtet. Og en europæisk deltagelse, der nærmest er forbi, inden oktober over hovedet er kommet i gang, skriver Guillaume Maube i Het Nieuwsblad.

- Sikke en pinlig aften for Club Brugge. Det var en kamp som skulle sende 5-0 kampen mod Napoli i glemmebogen, men den gled ud af hænderne. Club Brugge kan stort set glemme alt om at overvintre i Europa. Det forspring som skal indhentes virker for stort, skriver den tidligere topspiller Marc Degryse i Het Laatste Nieuws og slagter eks-FCK’eren Claudemir.

- Med Claudemir og Davy de Fauw i startopstillingen mistede Club Brugge meget kvalitet, skummer Degryse. De to havde fået startpladser på bekostning af veteranen Timmy Simons og den senere målscorer Thomas Meunier.

Se også: Kølig FCM-kaptajn: Vi er vant til at vinde

- Over kanterne vandt man ingen meter. Hurtige kombinationer. Ikke til at spore. En vild løbe-aktion. Glem det. Et teknisk højdepunkt. Ikke i sigte, lyder det fra Het Nieuwsblad, hvor der dog bliver brugt lidt plads på Mikkel Andersens brydetag på Leandro Pereira midt i første halvleg.

- Straffespark. Dommer Steve McLean behøvede bare at fløjte for det klare brydegreb, men han svigtede, skriver Het Nieuwsblad.

- Men Club Brugge beviste sæson, at spillet ikke altid behøver at være smukt for at vinde. Det kræver bare lidt marginaler på det rette tidspunkt. Men forlader man sig på de marginaler, kan det også udløse et nederlag hjemme. Og de marginaler havde rappe Pione Sisto fem minutter inde i anden halvleg, da hans skud ramte Brandon Mechele og strøg forbi Sebastien Bruzzese. Den tilfældighed gjorde udslaget, skriver Het Nieuwsblad, der giver Pione Sisto bedste karakter af samtlige spillere på banen.

SSe også: Sistos triumf: Det var super fedt!

12 kommentarer
Vis kommentarer