SLUT: Bendtner og co. ude

Danskeren starter inde på et skadesplaget Wolfsburg-hold, der skal på håbløs mission i Napoli

Nicklas Bendtner jubler efter en scoring på San Siro mod Inter i ottendedelsfinalen. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner jubler efter en scoring på San Siro mod Inter i ottendedelsfinalen. (Foto: AP)

Det kan godt være, at Nicklas Bendner roder rundt i klokken og forleden missede træningen med en stiv time. Men den danske stürmer er efter at have afsonet straffen på tilskuerrækkerne i weekenden og betalt 82.000 kroner til bødekassen taget til nåde, når Wolfsburg i aften skal på en helt umulig opgave i Napoli.

Danskerens starter nemlig på banen helt i front for tyskerne i en formodet 4-2-3-1 opstilling, hvor Nicklas Bendtner bag sig har folk som Caligiuri, Arnold og Perisic som offensive kræfter.

Nicklas Bendtner i en af de alt for få aktioner han har haft i Wolfsburg i denne sæson. Foto: Christian Schroedter Allan Olsen - 21. apr. 2015 - kl. 11:47 Hysterisk straf: Så hjælp dog Bendtner!

Nicklas Bendtner reducerede på hjemmebane til 1-4 i det 80. minut, og det siger sig selv, at det vil være en sensation af de halvstore, hvis tyskerne på udebane formår at vende det nederlag til andet end en hæderlig indsats - og så ellers bare auf wiedersehen og bedre held næste år.

Tyskerne har oven i købet store skadesproblemer og må se bort fra profiler som Kevin de Bruyne, Vieirinha og Andre Schürrle i returopgøret, hvor klubbens topscorer Bas Dost starter på bænken. Det siger vel også noget om manglende tro på mirakler i den tyske lejr. Kampen starter kl. 21.05.

Nicklas Bendtner skal af med mere end 80.000 kroner. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold - 21. apr. 2015 - kl. 09:52 Tysk medie: Så stor er Bendtners bøde

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere