Slut: Napoli med endnu en scoring

FCM må undvære en skadet Pione Sisto, men de spiller med to angribere mod Napoli, der benytter b-kæden

Napoli-spillerne jubler mod FCM (Foto: Lars Poulsen)
Napoli-spillerne jubler mod FCM (Foto: Lars Poulsen)

FC Midtjylland er hårdt ramt af skader op til Europa League-braget mod Napoli torsdag, og i går blev situation forværret.

Der måtte Pione Sisto trække sig fra træningen med en skade, og han er ikke blevet klar til kampen mod de italienske stjerner, hvor 52 klubber ellers skulle have scouts på plads.

Det har dog ikke forhindret træner Jess Thorup i at blæse til angreb, og han har valgt at satse på to frontløbere med både Morten Duncan og Martin Pusic i kampen, som du kan følge LIVE her hos Ekstra Bladet fra 21.05.

Se også: FCM får pisse-dårlig Napoli-optakt

Se også: Succes i Ajax: Jagtet af Brøndby og Wolfsburg

Napoli-spillerne under opvarmningen i Herning (Foto: Lars Poulsen)
Napoli-spillerne under opvarmningen i Herning (Foto: Lars Poulsen)
 

18-årige Mikkel Duelund får til gengæld sin karrieres største udfordring med en startplads på højrekanten i Pione Sistos fravær.

Han har tidligere kun spillet en eneste af de europæiske kampe, da han fik indhop i Champions League-kvalkampen mod Lincoln fra Gibraltar og scorede.

Se også: Fans råder FCM-boss til at stoppe mundhuggeri med Glen

Hos gæsterne Napoli, der har vundet deres to første Europa League-kampe i gruppen suverænt, er det primært reserverne, der starter inde. De to angrebsstjerner Gonzalo Higuain og Lorenzo Insigne indleder kampen på bænken.

Billeder fra FCM-Napoli (Fotos: Lars Poulsen)

 

 

 

FCMs startopstilling
4-4-1-1
Mikkel Andersen: Andre Rømer, Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Filip Novak: Mikkel Duelund, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Daniel Royer; Martin Pusic; Morten Duncan

FC Midtjylland og Napoli ligger begge med maksimum point efter to runder i Europa Leagues Gruppe D.

For FC Midtjylland har spillere som Morten Duncan Rasmussen, Pione Sisto, Paul Onuachu og Filip Novak foreløbig stået for de fire mål i sejrene mod polske Legia og belgiske Club Brugge.

For Napoli har de store spillere i turneringen hidtil været spanske José Maria Callejon med fortid i Real Madrid, den slovakiske stjerne Marek Hamsik, den belgiske landsholdsspiller Dries Mertens og ikke mindst den argentinske landsholdsangriber Gonzalo Higuain.

FCM-formand: Derfor anklager jeg Glen:

Riddersholm giver igen på Ankersen-angreb:

1 af 3 Erik Sviatchenko havde tidligt i opgøret bolden i nettet mod Napoli, men det blev fejlagtigt annulleret (Foto: Lars Poulsen)
2 af 3 Morten Duncan og Martin Pusic starter begge for FCM mod Napoli (Foto: Claus Bonnerup)
3 af 3 Napoli-spillerne jubler mod FCM (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer