Southampton tuder igen: Det var dommerens skyld!

Premier League-klubbens træner Ronald Koeman var en bitter mand efter FCM's sensationelle sejr over storfavoritterne fra Southampton

Der var ikke mange, der havde troet det var muligt, da lodtrækningen var en realitet - men FC Midtjylland formåede at skabe sensationen.

De danske mestre sikrede sig en billet i Europa League-gruppespillet med en samlet sejr på 2-1 over Premier League-klubben Southampton.

Se også: Sensation: Ulvene åd Premier League-profilerne

En fremragende indsats af midtjyderne, der spillede lige op med storfavoritterne i torsdagens andet og afgørende opgør på MCH Arena, som de vandt 1-0 på et mål af Morten Duncan Rasmussen.

Men det var ikke alle, der var imponerede over de danske værter - og slet ikke over kampens dommer Liran Liany.

Southamptons træner Ronald Koeman beklagede sig over midtjyderne efter det første opgør, hvor han mente, at gæsterne havde trukket tiden allerede fra første minut.

- Det er meget irriterende, og jeg bryder mig slet ikke om det, sagde Koeman efter 1-1-resultatet i Southampton.

Se også: Irritation og bitterhed: FCM ødelagde kampen

Og da FCM's sejr torsdag aften var en kendsgerning, mødte en bitter Koeman op til et interview med TV3 Sport. Og endnu engang var der en stor skideballe til dommeren.

- Noget af en skuffelse for jer at ryge ud til et dansk hold. Hvad gik galt, spurgte journalisten den hollandske træner.

- Spørg dommeren, svarede Koeman tørt.

Journalisten bad herefter træneren om at uddybe hans kritik.

- Tillykke til FC Midtjylland - de var det mest kliniske hold, men jeg mener, vi var bedst over de to kampe. Men begge dommer, dagens og ham i den første kamp, havde stor indflydelse på det endelige resultat. I dag var der helt klart straffe til os! Det er en kæmpe fejl af dommeren, sagde Koeman.

- Så du mener, at der var straffe ved situationen i anden halvleg?, spurgte TV3's journalist.

- Haha, jamen så du situationen? Så du den? Tag et kig på en tv-skærm, så kender du svaret, svarede en tydelig irriteret Koeman.

Se hele interviewet med en bitter Southampton-træner i videoen øverst i artiklen.

TV: Herunder kan du se situationen i anden halvleg, hvor Koeman mente, at der var straffe, da Duncan tog hånden til hjælp.

88 kommentarer
Vis kommentarer