Spansk storklub sender hilsen efter Prins Henriks død

Atletico Madrid kondolerer det danske folk efter Prins Henriks død

Atletico Madrid er landet i København. Foto: AP
Atletico Madrid er landet i København. Foto: AP

Torsdag aften mødes FC København og Atletico Madrid i første knock out-runde i Europa League, og den spanske storklub er ankommet til København for at klare de sidste forberedelser inden opgøret i Parken.

I forbindelse med rejsen til København har spanierne ikke kunne undgå at konstatere, hvad der optager danskerne, efter Prins Henrik sent tirsdag aften afgik ved døden efter længere tids sygdom.

Derfor har La Ligas øjeblikkelige nummer to sendt deres kondolencer til det danske folk på baggrund af dødsfaldet i kongehuset.

Artiklen fortsætter under tweetet..

- Hej København. Vi er kede af have fundet ud af, at Prins Henrik er afgået ved døden, og vi vil gerne sende vores kondolencer til det danske folk, lyder det i et tweet fra klubben.

FCK bærer sørgebind
FC København meldte tidligere på dagen, at klubbens spillere vil bære sørgebind for at markere Prins Henriks død.

Prinsen og hans familie har ifølge FC København været hyppige gæster i Parken til både klubbens egne kampe samt landskampe og koncerter.

Kampen mod Antoine Griezmann og resten af Atletico-holdet er allerede udsolgt. Sidst det skete var i 2013, hvor opgøret Champions League-kampen mod Real Madrid tiltrak 37.241 tilskuere.

Kampen spilles torsdag aften med kick off klokken 21:05, og du kan følge den direkte på ekstrabladet.dk.

William Kvist og Ståle Solbakken kan se frem til fuldt hus i Parken torsdag aften. Foto: Lars Poulsen
William Kvist og Ståle Solbakken kan se frem til fuldt hus i Parken torsdag aften. Foto: Lars Poulsen
 

Europa League Sådan ærer FCK Prins Henrik

Fire landsholdsspillere kæmper om prisen som årets mandlige fodboldspiller. Foto: Jens Dresling Landsholdsfodbold Hvem er årets danske fodboldspiller? Se de nominerede

Åge Hareide har skabt en kultur med et stærkt sammenhold. For Kasper Schmeichel minder det, der er sket med landsholdet, lidt om, hvad han var med til med Leicester sidste år. Foto: Lars Poulsen. Sport Bagom landsholdets vej til succes: Ikke set lignende i 17 år

10 kommentarer
Vis kommentarer