Ståle erkender: FCK-stjerne kan forsvinde

Daniel Amartey kan forsvinde i dette transfervindue, hvis der – som FCK-træneren siger – kommer et bud, ingen kan sige nej til

Det tiende europæiske gruppespil i træk var ligesom linet op til FCK. De skulle lige gøre arbejdet færdig mod ukendte Jablonec og så se frem til fredagens lodtrækning, hvor de var seedet og derfor undgik alle storholdene.

Men via 2-3 og 3-3 samlet røg de i stedet ud. En gigantisk fiasko for FCK og Ståle Solbakkens dyre projekt.

For første gang i ti år er der europæisk gruppespil uden FCK.

Selv om Solbakkens projekt nu er under pres i FCK, fastslår han, at det skuffende exit ikke ændrer noget i forhold til planerne med spillertruppen.

- Det her får ingen konsekvenser for FCK-projektet. Nu er vores fornemste opgave at vinde Superligaen, så vi kan komme i et gruppespil næste år, fastslår han.  

Se også: Fra slemt til håbløst: FCK i europæisk fiasko

Nederlaget kan godt få konsekvenser for FCK-truppen. For Ståle Solbakken erkender, at Daniel Amartey godt kan forsvinde senere på måneden.

- Vi kan selvfølgelig få et bud på en spiller, som vi ikke kan sige nej til, fastslår han.

- Tænker du på Daniel Amartey?

- Det kunne det godt være.

- Der er vel også en grænse for, hvad I kan sige nej til?

- Den grænse er vi ikke nået til endnu. Og jeg kender grænsen, siger Ståle Solbakken uden at afsløre, hvor meget der skal bydes fra engelske Leicester eller andre, før FCK er tvunget til at sælge ham.

Men det er sandsynligt, at interesserede købere skal ramme en pris i omegnen af 60-70 mio. kr., før FCK siger farvel og tak til Amartey.

- Men Amartey har fire år igen af kontrakten. Han kan stadig udvikle sig her, selv om vi ikke skal spille europæisk i efteråret, mener FCK-træneren.

Se de fem mål her:

FCK var bedst efter pausen, men gjorde tingene svære for sig selv, fordi tjekkerne nærmest scorede på de afslutninger, der havnede indenfor målrammen hos Stephan Andersen.

Og så var det dumt af nyindkøbte Benjamin Verbic at råbe fuck-off til dommeren, da han ikke fik et frispark.

- Det er unødvendigt, at Benjamin siger det til dommeren. Han betaler dyre lærepenge, mener Ståle Solbakken.

Se også: Derfor fik FCK fiasko i Europa

31 kommentarer
Vis kommentarer