Ståle om sin målscorer: Spiller som en dreng

Ståle Solbakken er glad for sin målscorer fra Europa League-kampen mod Jablonec, Benjamin Verbic, men antyder, at han dribler lige lovligt meget

Solbakken råber måske her, men er ellers rigtig glad for sin nye, slovenske kantspiller Benjamin Verbic, som scorede kampens eneste mål i Europa League-opgøret mod tjekkiske Jablonec. (Foto: Aleksandar Djorovic)
Solbakken råber måske her, men er ellers rigtig glad for sin nye, slovenske kantspiller Benjamin Verbic, som scorede kampens eneste mål i Europa League-opgøret mod tjekkiske Jablonec. (Foto: Aleksandar Djorovic)

FC København står med et godt udgangspunkt inden returopgøret i tredje runde af Europa League-kvalifikationen mod tjekkiske Jablonec. Og det skyldes alene den slovenske kantspiller Benjamin Verbic' vidunderlige vristspark, der fra 25 meter sikrede en 1-0-sejr.

Målscorer Verbic er en herre, der kan lidt af hvert med bolden. Det er både godt og skidt, hvis man spørger træner Ståle Solbakken.

Se Verbic' viunderlige sejrsmål lige her:

- Han spiller jo lidt som en drengespiller nogle gange, når han dribler foran eget mål. Men han er jo fantastisk én-mod-én, sagde Ståle Solbakken til TV3+ efter kampen.

Umiddelbart kan den samlede sejr synes temmelig sikker efter det fine udgangspunkt i Tjekkiet. Men den hopper Solbakken ikke på.

- Det er ikke forbi endnu. Det er et godt resultat, men de (Jablonec, red.) skal bare score ét mål i returkampen, siger nordmanden.

Se også: Kvist efter comeback: Vil hurtigt væk fra bænken

Overordnet var Ståle fint tilfreds med sit holds indsats, selv om tjekkerne var stærke og havde flere gode chancer for at afgøre kampen i 1. halvleg.

- Vi smider nogle dumme bolde i 1. halvleg, som vi kan bliver straffet på. Det er et godt hold med nogle gode individualister. Og de er disciplinerede og spiller med lidt mere overskud end os.

Særligt ét aspekt ved kampen gjorde træneren urolig.

- Det sker lidt for ofte, at vi taber andenboldene, når vi spiller i længderetningen, og det gør os lidt nervøse.

Returopgøret spilles den 6. august i Parken. Den samlede vinder går videre til playoffrunden, som er sidste runde inden Europa League-gruppespillet.

13 kommentarer
Vis kommentarer