Største i klubbens historie: Her er ønskemodstanderen

Jakob Michelsen kalder triumfen mod Zaglebie Lubin for det største resultat i klubbens historie

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Europa League

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Sønderjyske-træner Jakob Michelsen lover, at sølvvinderne vil gøre alt for at slå sig igennem til gruppespillet i Europa League.

Selv om klubben som useedet atter må forvente at trække et klassemandskab.

Opgaven mod Zaglebie Lubin lå helt evident på kanten af holdets formåen og næste modstander bliver et trin op.

- Det er et kæmpe-resultat det her. Først slog vi de tidligere norske mestre ud. Nu eliminerer vi de tidligere polske mestre. Det er en kæmpe-klub… et kæmpe-resultat, sagde den stolte Sønderjyske-træner.

- Det her betyder så meget for hele landsdelen, for klubben og tilhængerne. Det er det største resultat i klubbens historie, fastslog Jakob Michelsen stolt.

- Uanset hvilket hold vi trækker, så lover jeg, at vi kommer til at gå all-in på at komme videre i gruppespillet. Det skylder vi os selv og det skylder vi dansk fodbold.

- Jeg er ligeglad med om det kommer til at koste i Superligaen, og det har formentlig allerede kostet i Superligaen, at vi har spillet europæisk. Men vi skylder os selv at gå hele vejen her, sagde Sønderjyske-træneren.

Giv os West Ham

Marc Pedersen scorede karrierens vigtigste mål, da han i torsdag aften sørgede for den vigtige udligning til 1-1 i gyseren mod Zaglebie Lubin.

Og med sit mål kom han direkte til at opfylde sin egen spådom.

For Sønderjyske-backen havde inden Europa League-eventyret spået, at sølvvinderne ville få europæiske succes og nå frem til playoff-runden

- Jeg har allerede inden det her kaldt, at vi ville nå til playoff og så trækker vi West Ham, smilede Marc Pedersen, der kender West Ham-spilleren Winston Reid fra ungdomstiden i FC Midtjylland.

- Jeg skal bare over og spille på det stadion, siger Marc Pedersen med henvisning til West Hams flytning til Det olympiske Stadion.

West Ham slog i aftes slovenske Domzale ud og klubben er derfor blandt de 22 mulige modstandere, som Sønderjyske kan trække.

Sådan var sejren i Polen:

Dem kan de trække: De danske hold kan få hård modstand

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind