Storroser Agger: En af de bedste i verden

- Jeg er klar og giver alt, hvad jeg har i mig, siger Daniel Agger

Agger får comeback i morgen (Foto: Jonas Olufson)
Agger får comeback i morgen (Foto: Jonas Olufson)

THESSALONIKI (Ekstra Bladet): Hvis der var den mindste tvivl om, hvor meget Thomas Frank sætter pris på Daniel Agger, så blev det i hvert fald ryddet fuldstændig af vejen på pressemødet forud for fjerde runde kval-kampen mod PAOK FC.

Oppe på podiet på PAOK Stadion satte Thomas Frank ligesom tingene i perspektiv:

- Når Daniel er i topform, er han blandt de ti bedste forsvarsspillere i verden. Med venstrebenet er han i top-3, siger Thomas Frank.

Torsdag aften går Daniel Agger forrest som kaptajn i jagten på et nyt, stort internationalt resultat til Brøndby.

Se også: Godt nyt for Brøndby: Daniel Agger starter inde i EL-brag

Det er anden gang, Agger jagter et gruppespil med Brøndby. For ti år siden spillede Daniel Agger afskedskamp, da Brøndby senest spillede et europæisk gruppespil. Det var i 2005 mod Palermo, hvor Brøndby tabte 0-3, og Agger fik 36 minutter på banen. Èn måned senere skiftede han til Liverpool.

Nu står den 30-årige kaptajn på tærsklen til et nyt gruppespil, hvis de blå-gule kan slippe fra det græske helvede med livet i behold og et hæderligt resultat.

Thomas Frank tøver ikke et sekund med at bruge Daniel Agger, på trods af, at han ikke har spillet siden sæsonpremieren 19. juli.

- Daniel er vores vigtigste spiller. Så når han er klar, spiller han, lyder meldingen.

Se også: Brøndby-træner: Det vil være et mirakel

Hovedpersonen har heller ikke været i tvivl om, han skulle melde sig klar.

- Jeg føler mig godt tilpas, har trænet længe og er parat til at yde alt, hvad jeg har. Om det er nok til 90 minutter, må tiden vise, siger Daniel Agger.

Vi skal modstå trykket
Brøndby-kaptajnen har de seneste år spillet mange afgørende kampe. På landsholdet og for Liverpool.

Han er meget bevidst om betydningen af kampen, men for ham er det ’blot’ en fodboldkamp.

- Jeg spiller på samme måde, uanset hvem der er modstanderen. Men det er klart, at mange af mine holdkammerater ikke har været i sådan en situation før. Det er en stor oplevelse og en vigtig erfaring, de får i sådan en kamp.

- Vi ved, vi kommer under et stort tryk. Derfor handler det om at stå mod det tryk, grækerne vil sætte os under i perioder af kampen. Der er ingen grund til, at vi lader os kyse, påpeger Daniel Agger.

78 kommentarer
Vis kommentarer