Storsejr sender Randers videre i Europa League-kvalen

Colin Todd's tropper vandt 3-0 i returopgøret mod Sant Julia og er derfor videre til næste runde i Europa League

Arkivfoto: Ida Munch
Arkivfoto: Ida Munch

Torsdagens returopgør mod Sant Julia lå lige til højrebenet for storfavoritterne fra Randers FC, der tog imod det i Danmark ukendte hold fra Andorra i det sidste af to Europa League-kvalifikationsopgør.

Randers-mandskabet indkasserede to røde kort i den første kamp på udebanen i Andorra, men på trods af to mand i undertal formåede de alligevel at hive en 0-1-sejr hjem.

Derfor tydede aftenens kamp på en ren walkover for et fuldtalligt Randers-mandskab, og det blev da også til en 3-0-sejr til Colin Todds tropper, men miniputterne fra Andorra gav de lyseblå Randers-spillere en hårdere kamp end forventet.

Svenske Mikael Ishak kunne ellers have sendt Randers på sejrskurs efter bare ni minutter, da han fik straffe efter at være blevet fældet i feltet.


U21-stjerne brænder straffe for Randers

U21-spilleren kunne dog ikke udplacere Sant Julia-keeperen Jesús Coca, og der skulle derfor gå hele 41 minutter, før det nærmest ugidelige Randers-mandskab fik prikket hul på boblen, da Mustafa Amini efter et flot træk i feltet lagde bolden op i højre hjørne af nettaget til føringen 1-0.


Amini bringer Randers på 1-0

Det blev kampen dog ikke mere spændende af. Randers sjuskede i afleveringerne og løb i Sant Julias offside-fælder utallige gange.

Edgar Babayan og Mikael Ishak satte dog punktum for det hårdt-kæmpende Andorra-mandskabs chancer for videre avancering i Europa League, da de scorede til henholdsvis 2-0 og 3-0.

Edgar Babayan scorede på et flot frisparksmål efter 71 minutter og Mikael Ishak forøgede føringen til 3-0 i de døende minutter af overtiden.

Dermed blev Sant Julia sendt på flyet hjem med et 0-3-nederlag i bagagen, og Randers kan se frem til næste runde i Europa League mod dansker-klubben’ Elfsborg, der har målmanden Kevin Stuhr-Ellegaard på spillerkortet. Svenskerne vandt torsdag 5-0 over finske FC Lahti. Samlet er de videre med 7-2.

En noget hårdere modstander end miniputterne fra Andorra, så man må håbe, at Colin Todd’s tropper stepper op inden da.

24 kommentarer
Vis kommentarer