Sur Celta-svensker: Manchester United spillede slet ikke fodbold

Celta Vigo-angriber John Guidetti var bestemt ikke tilfreds med Manchester United mod slutningen af opgøret i Europa League-semifinalen

Manchester United lukke John Guidetti og Cleta Vigo helt ned - noget, kun José Mourinho kan gøre, mener svenskeren. Foto: All Over Press
Manchester United lukke John Guidetti og Cleta Vigo helt ned - noget, kun José Mourinho kan gøre, mener svenskeren. Foto: All Over Press

Manchester United kom torsdag aften et stort skridt nærmere Europa League-finalen på Friends Arena i Stockholm den 24. maj, da det blev til en sejr på 1-0 ude over Celta Vigo i den første af to semifinaler på et mål af Marcus Rashford.

Men det var ikke så meget kampen eller resultatet, der efterfølgende lod til at gå den svenske Celta Vigo-angriber John Guidetti på nerverne, for han var - mildets talt - utilfreds med Manchester United mod slutningen af opgøret, hvor Marcus Rashford blandt andet brugte lang tid på at lade sig skifte ud.

Så du bisse-tricket mod dansker? United-fans hylder udskældt spiller

- Efter målet trak de meget tid i kampen, og de spillede slet ikke fodbold. De var meget kloge, kan man sige.

- Mourinho er smart. Et kvarters spilletid blev til et minuts fodbold, sagde John Guidetti efter kampen til den spanske presse.

Det første mål blev ikke overraskende meget afgørende for kampens sidste kvarter.

Manchester United vil sprænge banken: Gigantisk bud på teenage-sensation

- De skabte chancer på omstillinger. Da de så fik det første mål, lukker Mourinho kampen på en utrolig måde, som kun han er ekspert i, siger John Guidetti til svenske Kanal 9.

Selv om udgangspunktet er meget, meget svært, er det ikke umuligt for Celta Vigo at vende opgøret, for klubben tabte også hjemme til Shakhtar i sekstendedelsfinalen for så at vinde 2-0 i Ukraine og gå videre.