Svensk sensation: Sender storhold ud af Europa League

Det er blevet til et tidligt og overraskende farvel for Galatasaray, der røg ud til svenske Östersund i Europa League-kvalen

Foto: All Over
Foto: All Over

Det var nok de færreste, der havde regnet med, at svenske Östersunds IK havde de store chancer mod den tyrkiske storklub Galatasaray i kvalifikationen til Europa League-gruppespillet.

Ikke desto mindre gjorde svenskerne det med en 2-0-sejr på hjemmebane toppet med en 1-1-kamp på udebane torsdag aften, hvor Östersund kom foran i anden halvleg på et straffespark fra Nouri.

Calik slog tilbage med en scoring, hvor han strakte benet frem. Det generelle billede i kampen var dog, at Galatasaray lagde et hårdt tryk på den svenske klub, men det blev ved det ene mål.

Det var selvsagt ikke nok for tyrkerne, der dermed må se sig selv som offer for den største sensation i Europa indtil videre, som særligt blev grundlagt efter det overraskende nederlag i Sverige.

Östersunds IK ligger i øjeblikket på femtepladsen i den svenske liga, der følger kalenderåret. Engang i mellem må man bare indse, at David godt kan slå Goliat, hvis han rammer ham helt perfekt.

Perfekt dansk aften! FCM holdt legestue

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.