Thomas Frank: Dem skal vi slå ud

Brøndby skal møde upåagtede Juvenes-Dogaba fra San Marino i 1. runde af Europa League-kvalifikationen

Thomas Frank og Brøndby er klare favoritter i 1. runde af kvalifikationen til Europa League. (Foto: Jens Dresling)
Thomas Frank og Brøndby er klare favoritter i 1. runde af kvalifikationen til Europa League. (Foto: Jens Dresling)

Brøndby fik en god lodtrækning, da der mandag blev trukket lod første runde til Europa League.

De danske bronzevindere skal op mod upåagtede Juvenes-Dogaba fra San Marino.

En lodtrækning Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, er ganske godt tilfreds med, selv om han ikke har det store kendskab til den kommende modstander.

- Dem skal vi altså slå ud, siger Thomas Frank til Ekstra Bladet.

Han uddyber:

- Det er en rigtig god lodtrækning, selv om vi på nuværende tidspunkt ikke har noget kendskab til modstanderen. Men det får vi. Hvis det er muligt vil vi gerne se dem live, tilføjer Thomas Frank.

Kan give selvtillid
Han tror, at en god europæisk start på sæsonen kan give Brøndby et boost frem mod sæsonstarten midt i juli.

- Det kan give os selvtillid, men også ekstra overskud, når vi skal i gang med sæsonen. Derfor er det vigtigt med en god start i to kampe, hvor der står noget på spil, mener Thomas Frank.

Brøndby og Randers fik også drømmelodtrækninger (Foto: Jens Dresling) Superligaen Brøndby og Randers fik drømmelodtrækning

Som udgangspunkt skal den første kamp spilles 2. juli på Brøndby Stadion, men Brøndby vil forsøge at bytte rundt på kampene, så holdet starter på udebane først.

Mandag manglede Ariel Nunez i Brøndby, og han er snart fortid. Angriberen træner med for en klub i Paraguay og ventes snart at skifte.

Lukas Hradecky, Teemu pukki og Daniel Agger var heller ikke på træningsbanen. De begynder først onsdag efter ferien.

Ferien i farezonen
Christian Nørgaard og Riza Durmisi er til U21-EM, og der er en risiko for, at de kommer til at gå direkte fra EM og tilbage på træningsbanen uden ferie.

- Det kan godt være, at de først får ferie på et senere tidspunkt i efteråret. Vi har ikke helt besluttet om de skal direkte ind i truppen, når EM er overstået. Men jeg er helt på det rene med, at de har behov for ferie på et tidspunkt i efteråret, fastslår Thomas Frank

Traoré i aktion for OB mod Villarreal i Champions Leagues playoff-runde i 2011. (Arkivfoto: Ernst van Norde) OB OB og Brøndby lurer på tidligere Superliga-profil

Randers træder også ind i første runde til Europa League. De skal møde Sant Julia fra Andora. Første kamp foregår på udebane, mens holdet spiller hjemme 9. juli.

14 kommentarer
Vis kommentarer