Thomas Frank: Videre - det er det vigtigste!

Brøndby-træneren noterer sig tre gode halvlege mod Beroe

BRØNDBY (Ekstra Bladet): - Vi står fint i Europa, vi er nået til 3. runde, som var mit minimumsmål, før vi spillede i dag. Nu må vi se, hvad vi kan nå her fra.

Thomas Frank var tilfreds med 0-0, som sendte Brøndby videre til 3. runde i Europa League-kvalifikationen , efter de i første runde vandt 1-0 på udebane over bulgarske Beroe.

- Vi er gået videre, det er det vigtigste! Uanset hvordan man drejer og vender det, handler det jo samlet set om at gå videre.

Cheftræneren var mindre tilfreds med 1. halvleg, men glædede sig over, at det blev bedre efter pausen:

- Hvis man kigger på de fire halvlege vi har spillet, så synes jeg, vi har spillet tre godkendte. To i Bulgarien og 2. halvleg herhjemme.

Selv om Brøndby ikke imponerede, vurderede Thomas Frank, at kampen stadig var godt for noget.

Ikke trætte endnu
- Vi har fået værdifuld erfaring til vores unge europæiske hold. Og det glæder vi os til at tage med til næste runde.

Her venter cypriotiske Omonia Nicosia allerede i næste uge.

Brøndby har spillet to gange ugentligt, mens de har spillet Europa, men det lave niveau, Brøndby viste mod Beroe, mener Thomas Frank ikke skyldes træthed.

Christian Nørgaard i aktion i torsdagens kamp. (Foto: Anthon Unger) Europa League Trods svag indsats: Brøndby videre i Europa

- Jeg synes, vi gør det fint med at spille to gange om ugen. Ud over vores præstation i søndags mod AGF, hvor vi taber 2-1.

- Men vi er ikke trætte endnu. Det bliver først en udfordring, når vi kommer ind i de næste par uger.

- Hvis man kvalificerer sig til Europa, skal vi bare kunne spille torsdag og søndag lige meget hvad. Så kan spillerne pibe nok så meget, men sådan er det her i Brøndby.

21 kommentarer
Vis kommentarer