Annonce:
Annonce:

Thorup: Vi kunne have scoret to mål yderligere

FCM-træner Jess Thorup var mere end tilfreds med kampen Manchester United. Sejren kunne dog have været endnu større, pointerede Thorup

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

HERNING (Ekstra Bladet): Jess Thorup står bag det største resultat i FC Midtjyllands historie med torsdagens 2-1 sejr over Manchester United, der trods sin kriseperiode stadig må betegnes som et af verdens største fodboldhold.

Og sejren hjemme i Herning var på ingen måde ufortjent. Faktisk var den måske et mål eller to for lille, pointerede Jess Thorup på pressemødet efter kampen.

- Jeg har sagt til spillerne, at de skal nyde øjeblikket, for det er stort at slå et hold som Manchester United med 2-1. Men jeg synes, vi havde muligheder for at score et mål eller to yderligere, hvis ikke det havde været for deres målmand, sagde Jess Thorup med henvisning til Sergio Romero, der overtog handskerne i United-målet fra David de Gea, der blev knæskadet under opvarmningen.

Selv om FCM-spillerne får lov at nyde sejren, så er midtjyderne på ingen måde stillet tilfredse, understregede Jess Thorup.

Hold nu kæft, Herning. Det var kongeklasse!

Ulvene har hele tiden troet på muligheden for at gå videre fra opgøret mod United sammenlagt, og Thorup vil kopiere opskriften fra Herning til Old Trafford.

- Vi er ikke i Europa League for at få en oplevelse. Vi er her for at gå videre til næste runde, og jeg tror på det. Vi er nødt til at score på Old Traffor og for at de skal ske, så må vi spille på samme måde som i dag. Vi skal holde bolden i egne rækker og turde spille med dem. Hvis vi slår lange bolde konstant, så taber vi.

Kampen mellem Manchester United og FC Midtjylland spilles torsdag i næste uge på Old Trafford.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: