Tottenham-manager rasende over nederlag

Det var aldeles unødvendigt at smide point ude mod Anderlecht ifølge Tottenhams træner, Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino var ikke just tilfreds med den Tottenham-indsats, han torsdag aften var vidne til i Belgien. (Foto: AP)
Mauricio Pochettino var ikke just tilfreds med den Tottenham-indsats, han torsdag aften var vidne til i Belgien. (Foto: AP)

Normalt er Mauricio Pochettino en af de mere rolige trænere i Premier League, når han skal vurdere Tottenhams indsats.

Men 1-2-nederlaget ude til Anderlecht torsdag aften i Europa League var alligevel mere, end argentineren brød sig om, og han var tydeligt gal over indsatsen og resultatet, som gør gruppe J helt åben.

Se også: Trods Eriksen-mål: Tottenham nedlagt af støvleløs angriber

Det betyder, at han næppe kan spare så mange spillere fremadrettet i turneringen, som han havde håbet på.

- Jeg er vred, frustreret og skuffet. Jeg ved ikke, hvilket ord, der bedst beskriver mig. Vi er nødt til at være fokuseret i 90 minutter - eller 95 minutter. Sådan er fodbold. Nu er vi under pres og er nødt til at vinde.

- Men vi har brug for at føle os under pres, for hvis vi ikke føler os presset, så tror vi, det er en nem kamp efter ti minutter, siger Pochettino til engelske BT Sport.

Tottenham fik ellers en forrygende start, da Christian Eriksen bragte gæsterne foran efter blot fire minutter, men Guillaume Gillet fik udlignet for Anderlecht, og Stefano Okaka Chuka sikrede hjemmeholdet sejren.

Kampens indledning med Eriksens scoring var Tottenham-træneren dog tilfreds med, men så er det også sagt.

- Vi tabte fokus. Det var vores problem, og det bliver vi nødt til at lære af. Vi er et ungt hold, men hvis man er det bedste hold på banen efter de første 10 minutter, og man tror på, man kan vinde kampen, så skal man vinde, siger Pochettino.

Tottenhams næste kamp er på udebane mod Bournemouth i Premier League søndag.

Se også: Ingen sejr i Klopps hjemmebanedebut

0 kommentarer
Vis kommentarer