Tyskland i chok - Briterne går amok over Liverpools sejr

En hel fodbold-verden - især den engelske og den tyske - er rystet over Dortmunds kollaps og Liverpools comeback torsdag aften

Hør mere her

Liverpools fantastiske comeback torsdag aften mod Borussia Dortmund giver genlyd i den ganske sportsverden fredag, hvor alverdens fodbold-fans vågner til billederne af en euforisk Jürgen Klopp efter 4-3-dramaet.

Ikke overraskende går de engelske medier noget nær amok i jubel over det forrygende comeback, efter The Reds havde været helt nede i den tyske sæk.

0-2 efter ni minutter og 1-3 efter 57 minutter. Men reduceringer af Coutinho og Sakho hjalp på humøret og troen, og da Dejan Lovren headede sejren - og dermed også den samlede sejr - ind i overtiden, kammede Anfield og det meste af fodbold-England over i jubel.

Glimrende illustreret af medierne i England.

Legenden over dem alle i Liverpool, Steven Gerrard, tyede til Instagram for at hylde holdet.

 

I Tyskland er man anderledes nede på jorden. Såvel Bild Zeitung som Kicker har på deres hjemmesider svært ved at forstå, hvad man var vidne til torsdag aften.

 

Liverpool Echo har også historien på sin hjemmside fredag morgen. Men ganske symptomatisk for de ar, der for altid vil sidde på sjælen i Liverpool, er tophistorien tragedien på Hillsborough i 1989. End ikke et mirakel af nutidens stjerner kan undslippe fortidens skygger.

Husk du kan følge lodtrækningen til Champions League og Europa League-semifinalerne kl. 12.00 live her på Ekstra Bladet

LIVERPOOL-PORNO: GENSE DE TO ANDRE LIVERPOOL-VANVIDS-COMEBACK HERUNDER

FINALEN INGEN GLEMMER

GERRARD-MIRAKLET MOD OLYMPIAKOS

1 af 2 Philippe Coutinho reducerer til 2-3 - og håbet lever på Anfield. Siden gik stadion helt amok. (Foto: AP)
2 af 2 Aviserne kammer over dagen derpå (Foto: AP/EB)
58 kommentarer
Vis kommentarer