Annonce:
Annonce:

United-stjerner: Midtjylland faldt helt sammen

Ordene om FC Midtjylland var ikke mange fra Manchester Uniteds spillere efter torsdagens storsejr på Old Trafford. Men de dyre drenge understregede dog, at der var helt styr på de danske underdogs

Se Ekstra Bladets interview med Jess Thorup efter kampen her (Foto og redigering: Mikkel Cramon)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

MANCHESTER (Ekstra Bladet): Manchester United pillede torsdag aften FC Midtjylland fuldstændig fra hinanden i anden halvleg af Europa League-opgøret på Old Trafford.

5-1 blev resultatet, og dermed skulle man tro, smilene var fundet frem hos United-stjernerne, der undgik katastrofen mod de danske miniputter, spillede flot offensiv fodbold, fik fansene med sig på Old Trafford og vigtigst af alt stadig er med i kampen om Europa League-trofæet og en billet til Champions League.

Men hvis humøret var højt i United-truppen, skjulte spillerne det godt efter kampen. På den obligatoriske tur gennem pressezonen var det ikke mange af de højt profilerede spillere, der gjorde holdt og forklarede om aftenens succes. Og de, der gjorde, var ikke meget for at tale om de danske modstandere.

Annonce:

- Vi spillede en fin kamp og fik åbnet for deres kompakte stil i anden halvleg, men jeg synes ikke, det er min opgave at tale videre om FC Midtjylland. Det må de selv klare, sagde den hollandske landsholdsspiller Daley Blind, inden han luskede videre.

Se Ekstra Bladets interview med Blind her (Foto og redigering: Mikkel Cramon)

 Også Kian Hansen havde en kommentar (Foto og redigering: Mikkel Cramon)

'De faldt fuldstændig sammen'
Inden da var Memphis Depay feset forbi uden at nævne et ord sin fabelagtige præstation, der gjorde FCMs højre back Andre Rømer fuldstændig rundtosset kampen igennem. Heller ikke United-debutanten og tomålsskytten, Marcus Rashford, havde tid til at hyggesnakke om sin store aften.

Det havde til gengæld Jesse Lingard, der nåede at sige tre sætninger, inden en lettere emsig pressemand gelejdede United-kantspilleren videre.

Annonce:

- Vi dominerede Midtjylland i anden halvleg. De var okay med i de første 45 minutter, men jeg synes, vi havde styr på dem hele kampen. Da vi fik scoret til 3-1 faldt de fuldstændig sammen, og vi kunne køre sejren hjem uden de store problemer, sagde Jesse Lingard i farten.

United-anfører Michael Carrick pakkede kendsgerningerne lidt blødere ind end sin yngre landsmand.

- Vi er glade og tilfredse med resultatet og det faktum, at vi er videre i turneringen. Midtjylland var godt organiserede i første halvleg, og det var svært at bryde igennem. Men da de kom bagud, virkede det til, at de ikke havde mere at komme med, lød den høflige analyse fra Carrick, der ikke havde nogen problemer med at lukke ned for FCM-angriberne i sin uvante rolle i det centrale forsvar.

Manchester Uniteds næste modstander i Europa League bliver fundet fredag klokken 13.00.

Daley Blind om FC Midtjylland

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: