Wolfsburg sejrede uden Bendtner

Wolfsburg blev reduceret til ti mand kort inde i anden halvleg, men slog ude Lille med 0-3. I gruppe K er Guingamp videre efter intenst drama mod PAOK

En intens duel var i vente, da Wolfsburg uden Nicklas Bendtner gæstede Lille i Europa League. Værterne måtte dog se sig slået efter 90 flotte minutter fra Bundesliga-holdet, der tog sejren på 0-3.

Lille startede godt med to store muligheder tilIdrissa Gana Gueye inden for kampens første kvarter. Wolfburg blev trykket langt tilbage frem mod pausen, men i halvlegens sidste minut kunne gæsterne juble. Ivan Perisic lagde en god bold til Vieirinha, der sikkert kunne bringe Bundesliga-holdet foran.

I anden halvleg fortsatte de franske værter presset, og fik flere tilbud til udligningen. Lille fik endda en afgørende fordel, da Guilavogui med sin anden advarsel blev sendt tidligt i bad. Presset fra franskmændene gav dog plads til Wolfsburg, og det blev udnyttet.

FCK røg på halen mod Torino - i stor stil (Foto: Tariq Mikkel Khan) Europa League Av, av, av: FCK BLÆST ud af Parken

Med 25 minutter igen øgede Ricardo Rodriguez til 0-2, og trods forsøg på at skabe spænding, blev det 0-3 for de tyske gæster, da Rodriguez i sidste minut kvitterede på straffespark.

Peter Ankersen og Alan i omfavnelse torsdag aften. (Foto: AP) Europa League Ankersen og Salzburg sætter målrekord i Europa

I England løb Everton ind i et sensationelt nederlag, da Krasnodar tog en 0-1 sejr på Goodison Park. Kampens enlige træffer blev sat ind af Ricardo Laborde efter en halv times spil. Everton er dog sammen med Wolfsburg videre i turneringen.

I gruppe K havde Fiorentina intet at tabe,da Dynamo Minsk gæstede. Et uinspirerende hjemmehold tabte da også med 1-2. Guingamp var i en intens duel om videre avancement med PAOK, og her var det Guinamp, der med en 1-2 sejr er videre for næsen af netop PAOK sammen med Fiorentina.

0 kommentarer
Vis kommentarer