Zenit sikrede godt udgangspunkt

Zenit udnyttede et tidligt overtag mod Torino, da det russiske mandskab sejrede med 2-0.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Zenit og Torino tog torsdag hul på ottendedelsfinalerne, da de to hold tørnede sammen i Europa League. Her blev en udvisning i første halvleg afgørende for værterne, der sejrede med 2-0.

Hjemmeholdet satte sig hurtigt på indledningen, hvor Rondon og Hulk begge havde gode tilbud. En markant fordel blev dog sikret i kampens 28. minut, da gæsterne så rødt. Marco Benassi modtog klodset sin anden advarsel, og bakken blev dermed stejl for de italienske gæster.

Overtallet blev udnyttet af Zenit, der kom foran ti minutter efter.Igor Smolnikov måtte se et godt forsøg reddet, men returen var Axel Witsel over og gjorde det til 1-0. Cifre der fik lov til at holde ved pausen.

Fans fra Spartak Moskva med hagekorsflaget under en kamp i oktober 2013. Situationen udviklede sig til voldsomme sammenstød, som politiet måtte stoppe med vandkanoner. 30 blev anholdt. (Foto: AP) Sport og Spil Nynazister truer Ruslands VM

Fra starten af anden halvleg pressede værterne på for 2-0 med flere gode tilbud til Hulk. Det var dogDomenico Criscito, der øgede føringen otte minutter efter pausen. Herfra fladt opgøret en smule i tempo, inden gæsterne kom bedre med.

Maxi Lopez´ forsøg i overtiden var dog det tætteste, Torino kom på at få nettet til at blafre. Med 2-0 sejren sikrer Zenit sig et godt udgangspunkt før returkampen, der spilles den 19. marts i Italien.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere