Fabio Cannavaro idømt 10 måneders fængsel

Fabio Cannavaro er blevet idømt 10 måneders fængsel for at bryde ind i sit eget hus i Napoli

Fabio Cannavaro er idømt 10 måneders fængsel for indbrud i sit eget hus i forbindelse med en sag om skatteunddragelse. (Foto: AP)
Fabio Cannavaro er idømt 10 måneders fængsel for indbrud i sit eget hus i forbindelse med en sag om skatteunddragelse. (Foto: AP)

Den tidligere italienske landsholdskaptajn er blevet idømt 10 måneders fængsel for at trodse politiets afspærringer og ordrer i Napoli. Politiet havde givet Cannavaro besked om ikke at være i sin ejendom i Napoli, mens en sag mod italieneren foregik, men det så Cannavaro imidlertidigt stort på, og derfor har han nu fået en fængselsdom, der sender ham i fængsel i 10 måneder. Det skriver Guardian.

Italiensk guldboldvinder tager til Kina

Cannavaro har dog appelleret dommen, og det betyder, at retssagen stadig foregår i Napoli, hvor en endelig dom forventes afsagt snarest. Desuden er Fabio Cannavaros hustru, Daniela Arenoso, og hans bror, Paolo, der spiller i Serie A-klubben Sassuolo, blevet idømt straffe, og disse er også blevet appelleret.

Cannavaro vil være Serie A-træner

Politiet og de italienske myndigheder undersøger lige nu Cannavaros ejendom på grund af en mistanke om skatteunddragelse. Avisen skriver, at Cannavaros virksomhed, Fd Service, skylder omkring 7,5 millioner kroner i skat fra en periode på fem år mellem 2005 og 2010.

Italieneren, der nu er træner i kinesiske Guangzhou Evergrande, var tidligere i karrieren en profil i Juventus, Real Madrid, Inter og Parma, og han vandt Ballon d'Or og VM med Italien i 2006.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?