Fælder dom i bizar sag: Fransk stjerne får et halvt års karantæne

Samir Nasri indtog multivitaminer gennem en inhalator, og det koster ham nu et halvt års karantæne.

Den tidligere Arsenal og Manchester City-stjerne, Samir Nasri, er blevet idømt et halvt års karantæne for brug af en inhalator. Foto: AP
Den tidligere Arsenal og Manchester City-stjerne, Samir Nasri, er blevet idømt et halvt års karantæne for brug af en inhalator. Foto: AP

Den franske fodboldstjerne Samir Nasri er blevet idømt et halvt års karantæne for brud på antidopingreglerne.

Det oplyser Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) tirsdag.

Under et ophold på en klinik i Los Angeles i december 2016 brugte den tidligere Arsenal- og Manchester City-spiller en inhalator til at give sig selv et skud multivitaminer.

Nasri lagde selv et billede op på Facebook og Twitter og oplyste, vitaminerne hjalp ham til at klare sig igennem en hård fodboldsæson.

Franskmanden havde på det tidspunkt sandsynligvis ikke taget højde for, at det er et brud på antidopingreglerne at indtage vitaminer gennem en inhalator.

Nasri søgte senere om dispensation til at bruge inhalatoren, men den blev afvist af UEFA. Det samme blev hans appel til Den Internationale Sportsdomstol (CAS).

Samir Nasri var i december 2016 udlejet fra Manchester City til Sevilla i spansk fodbold. I øjeblikket optræder han for Antalyaspor i Tyrkiet.

Skandinavien Derfor bliver Bendtner i Rosenborg
Premier League Nu sker det: Premier League bøjer sig endelig for presset

4 kommentarer
Vis kommentarer