Fælles fremtid i Fenerbahce: Agger har spurgt Kjær til råds

- Det er naturligt, at Agger har spurgt mig til råds om Fenerbahce, siger Simon Kjær

De to landsholdsstoppere kan få en fremtid sammen i Fenerbahce. (Foto: Lars Poulsen)
De to landsholdsstoppere kan få en fremtid sammen i Fenerbahce. (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Agger har været i dialog med landsholdskollega Simon Kjær om en mulig fælles fremtid i Fenerbahce.

Simon Kjær slår fast, at han har været i kontakt med landsholdskollegaen den seneste tid om en mulig fælles fremtid i Fenerbahce.

Ekstra Bladet afslørede Aggers kontakt til den tyrkiske storklub 17. maj. Forud for det har Daniel Agger talt med Simon Kjær om livet i Istanbul og Fenerbahce som klub.

Fenerbahce har allerede været ude at bekræfte, at klubben er stærkt interesseret i den danske landsholdskaptajn, der ikke er med på turen til Japan, fordi han skal bruge tiden på at få styr på sin mulige fodboldfremtid.

- Jeg har fortalt Daniel lidt om mine tanker og mine oplevelser det første år her i Fenerbahce, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Bruno Alves håber, at Daniel Agger takker nej til tyrkernes tilbud. (Foto: AP) Intl. fodbold Fenerbahce-profil indrømmer: Er færdig hvis Agger kommer

- Kan du forstå, hvis Fenerbahce vil hente Agger som din makker?

- Jeg kan sagtens forstå, at Fenerbahce viser interesse for Daniel Agger, siger Simon Kjær og understreger.

- Hvis Daniel Agger er i en periode, hvor han er fit og skadefri, vil han være et aktiv for alle klubber. Ikke mindst fordi han har kvaliteterne og erfaringen.

- Jeg glæder mig helt sikkert til at se, hvad han beslutter sig for.

Daniel Agger skal bruge de næste par uger på at beslutte om karrieren fortsætter eller om han stopper. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Farvel Brøndby: Her er Aggers overvejelser om fremtiden

- Kunne du godt tænke dig at få ham som din holdkammerat i midterforsvaret i Fenerbahce?

- Ja, jeg ser meget gerne ham bliver min makker. Vi har i forvejen et godt samarbejde på landsholdet.

- Har du prøvet at påvirke Daniel eller klubben?

- Nej, slet ikke. Det er Daniels egen beslutning, hvad han vil. Han har formentlig mange andre tilbud. Jeg har heller ikke forsøgt at påvirke klubben i den her sag.

- Men det er naturligt, at Daniel har spurgt mig. Jeg var også lidt skeptisk, da jeg kom til Istanbul. Det er vel kun naturligt, når vi kender hinanden, at han hører mig, forklarer Simon Kjær.

Daniel Agger og Riza Durmisi er væk fra Brøndby, der nu skal i gang med at bygge tingene op på ny. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Her er Brøndbys store sommer-cirkus

Daniel Agger er fortid i Brøndby og den beslutning er fornuftig, mener Ekstra Bladets sportsredaktør. Foto: Christer Holte Allan Olsen Agger-stop: Jamen, hvad havde I regnet med?

Daniel Agger kan spille afskedskamp for Brøndby i dag mod SønderjyskE. Hjemkomsten blev aldrig, hvad han kunne have håbet på. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Aggers Brøndby-brud: Derfor måtte det ende sådan

3 kommentarer
Vis kommentarer