Annonce:
Annonce:

Familiens mareridt efter fly-fund: - Jeg er desperat

Emiliano Salas far, Horacio, er hjerteknust efter nyheden om, at vraget af sønnens forsvundne fly er blevet fundet

Allerede kort efter Salas forsvinden stod det for mange klart - inkl. hans nye arbejdsgiver - at de ikke ville få ham at se igen. Video: AP/SNTV
Annonce:
Følg Fodbold

Efter næsten to ugers uvished fik fodboldspilleren Emiliano Salas familie den besked, de havde frygtet.

Vraget af det fly, Sala og pilot David Ibbotson var på, da det forsvandt i Den Engelske Kanal 21. januar, blev lokaliseret af en privat eftersøgning.

Det er endnu uvist, om Sala og Ibbotson befinder sig i vraget, da det endnu ikke er blevet bjærget, men nyheden om opdagelsen af vraget har rystet Salas familie.

Faderen Horacio befinder sig hjemme i Argentina, mens flere familiemedlemmer er taget til Nantes for at følge eftersøgningen.

- Jeg kan ikke tro det. Det er et mareridt. Et meget slemt mareridt. Jeg er desperat, siger han til den argentinske tv-station Cronica TV ifølge Daily Mail og The Mirror.

Både Sala og Ibbotsons familie blev hurtigt informeret om fundet, men informationsstrømmen hjem til Argentina har været problematisk.

Annonce:

- Jeg kommunikerer med dem hver dag, men jeg har ikke Whatsapp (kommunikationsapp, red.), så det er svært at holde kontakten, siger Horacio Sala.

Droppede eftersøgning
Vraget af flyet blev fundet søndag morgen af den private eftersøgning, familien Sala selv har stablet på benene med økonomisk hjælp fra venner, fodboldstjerner og andre bekendte.

Efter fire dages eftersøgning stoppede den officielle undersøgelse fra engelske myndigheder, der havde ledt forgæves.

Det var dog engelske myndigheder, der hjalp den private eftersøgning med endeligt at identificere vraget af det lille Piper Malibu-fly. Marine-biologen David Hearns var med til at styre den private eftersøgning.

- Emiliano Sala og David Ibbotsons familier er blevet informeret af politiet. AAIB (de engelske luftfartsmyndigheder, red.) vil komme med en udtalelse i morgen (i dag mandag, red.). I aften er alle vores tanker med Emiliano og Davids familier, skriver han på Twitter.

Lige nu er det uklart, hvornår og hvordan vraget skal bjærges, mens de jordiske rester af Salao også Ibbotson altså også endnu mangler at blive fundet.

Fodboldspiller forsvundet: Nu er flyvraget fundet

Dommer med rørende hyldest til forsvunden spiller

Stjernen går forrest: Donerer stort beløb til eftersøgning af Sala

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: