Fodboldfans starter brand - på eget stadion

Tilhængere fra den tyrkiske klub viste deres utilfredshed på værste vis, da de tabte 2-1 i den næstsidste runde af turneringen. Se med her

Se video her (Video: DHA/AP)

Mens der er fest og glade dage hos Besiktas, der sikrede mesterskabet, så er der i den grad frustrationer at spore hos fansene fra Eskisehirspor.

Holdet tabte 2-1 efter en meget sen scoring fra udeholdet fra Istanbul Basaksehir, og det fik publikum til at gå amok og smadre alt omkring sig. Hjemmeholdets tilhængere satte ild til eget stadion, og tre blev såret under optøjerne.

SE DE VILDE BILLEDER I KLIPPET ØVERST

Den danske landsholdsspiller og resten af Fenerbahce dummede sig mod Basaksehir. (Foto: AP) Intl. fodbold Simon Kjær misser tyrkisk mesterskab  

Holdet ligger til nedrykning med en runde tilbage, og der skal lidt af et mirakel til, hvis de skal klare den og blive i den bedste tyrkiske række.

Det kriseramte mandskab skal møde Genclerbirligi, der ligger i midten af rækken, i den sidste runde, og samtidig skal to andre kampe falde ud til deres fordel.

Danske Simon Kjær missede desværre mesterskabet i en sæson, hvor Besiktas og Fenerbahce længe har kørt parløb i toppen af rækken. Kjær og Co. kan dog glæde sig over at skulle spille med i Champions League-kvalifikationen, som finder sted efter sommerferien.

18 kommentarer
Vis kommentarer