Fornem hæder til Thomas Sørensen i Australien

Den forhenværende danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen er blevet kåret til Årets Målmand i den australske liga

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Han er 39 år gammel, men han kan endnu: Den tidligere danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen oplever således stor succes i den australske liga, A-League, hvor han spiller for Melbourne City FC.

Tirsdag er Thomas Sørensen således blevet kåret til Årets Målmand i Australien. Det er sket ved et stort award-show, der hylder de bedste præstationer i australsk fodbold.

Den australske liga nærmer sig sin afslutning i denne sæson, der bliver afgjort i et slutspil. Her nåede Thoams Sørensens hold Melbourne City FC semifinalerne, hvor man tabte til Adelaide United.

Det ændrer imidlertid ikke på, at Sørensen har haft en fremragende sæson Down Under. Danskeren har kontrakt med klubben i endnu en sæson, så han vil også være på holdkortet i 2016/17-sæsonen.

Thomas Sørensen har i karrierens sensommer fundet en plads i solen i Melbourne, hvor han som 40-årig har genfundet gnisten og indtager en ledende rolle i opbygningen af City FC, hvis ambitioner matcher byens skyskrabere (Foto: Jan-Willem de Lange) Sport og Spil Et hit downunder: Her er Sørensens nye liv

9 kommentarer
Vis kommentarer