Zlatan og Beckham smed 2-0-føring væk

Saint-Etienne fik reddet det enen point i hus efter at have været bagud med 2-0 mod Paris Saint-Germain

Selv om man har en effektiv offensiv med Zlatan Ibrahimovic og Javier Pastore, så hjælper det lige lidt, hvis defensiven er rusten.

Og rusten var lige præcis, hvad Paris Saint-Germians forsvar var i dag, hvor først Alex scorede et selvmål og bagefter og bagefter gav han og kollegaerne Saint Etiennes Francois Clerc lov til at høvle et hårdt ydersidespark op i det fjerneste hjørne.

Når man er foran 2-0 på mål af først Javier Pastore og så Zlatan på straffe, giver det ikke mange plusser i bogen at smide føringen væk, men plusser kan Zlatan alligevel trøste sig med i sin personlige lille bog. Svenskeren scorede nemlig på koldeste vis på et straffe, han ellers blev beordret til at sparke om.

Selv om hjemmeholdets tilskuere svinede ham højlydt til, så lagde den kontroversielle angriber bolden til rette på 11-meter-pletten igen, og lavede iskoldt en Panenka og øgede altså til 2-0.

2-2 blev slutresultatet , men hvis du ikke kan glæde dig over resultatet, så glæd dig i stedet over den flotte scoring fra svenskeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere