Beckham klar fra start i pokalbrag

Træner Carlo Ancelotti garanterer David Beckham en startplads i PSG's pokalkamp mod Marseille

PSG-træner Ancelotti er tilfreds med Beckhams indsats. Derfor får han chancen fra start i pokalkampen mod Marseille (Foto: AP)
PSG-træner Ancelotti er tilfreds med Beckhams indsats. Derfor får han chancen fra start i pokalkampen mod Marseille (Foto: AP)

Ungt supertalent erstattes af aldrende superstjerne, når Paris Saint-Germain onsdag møder rivalerne Olympique Marseille.

Italienske Marco Veratti er ude med karantæne og det åbner mulighed for at fodboldfrankrig får David Beckham at se fra start i PSG's mørkeblå trøjer for første gang.

Læs også:

Se også: Stolt Beckham: Det var fantastisk

Det garanterer den storsatsende parisklubs træner, Carlo Ancelotti, forud for det højspændte pokalbrag.

- Han skal spille på den defensive midtbane. Han har erfaringen og evnerne til at hjælpe os, siger Ancelotti, som tidligere har haft Beckham under sine vinger i Milan.

Læs også:

Se også: Træner-ros til Beckham efter PSG-debut

Veteranen David Beckham kom til det nyrige Paris-mandskab i januars transfervindue til stor ståhej i en aftale, der PR-mæssigt allerede er en succes for PSG.

I weekenden debuterede Beckham, da han kom ind med 16 minutter igen i topkampen mod Marseille, og viste, at han ikke kun har brandingmæssig værdi uden for banen, men også kan levere varen inden for kridtstregerne. Således var englænderen med i opspillet til Zlatan Ibrahimovics 2-0-scoring.

Læs også:

Se også: Zidane: Beckham vil overraske

I en alder af 37 år og ni måneder var Becks den næstældste markspiller i den franske liga efter Claude Makelele, som var et halvt år ældre, da han spillede sin sidste kamp - også for PSG - i maj 2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere