Stolt Beckham: Det var fantastisk

David Beckham var tilfreds med sine første minutter for Paris Saint-Germain, som søndag vandt over Marseille

David Beckham fik noget ud af sine små 20 minutter på banen. Her jubler han sammen med Zlatan Ibrahimovic, der scorede til 2-0. (Foto: AP)
David Beckham fik noget ud af sine små 20 minutter på banen. Her jubler han sammen med Zlatan Ibrahimovic, der scorede til 2-0. (Foto: AP)

David Beckham var stolt over sin ligadebut for Paris Saint-Germain søndag aften, hvor englænderen var med til at vinde 2-0 hjemme over Marseille.

- Jeg er meget glad og stolt over muligheden for at spille i sådan en god liga og for sådan et fantastisk hold i min alder, siger David Beckham, der blev skiftet ind et kvarters tid før slutfløjt.

Læs også:

Se også: Træner-ros til Beckham efter PSG-debut

Den 37-årige midtbanespiller havde tredjesidste fod på PSG's 2-0-mål, da han smart chippede bolden over Marseille-forsvaret og fandt holdkammeraten Jérémy Ménez, som spillede Zlatan Ibrahimovic fri til scoring.

- Modtagelsen før kampen, og da jeg kom ind, var fantastisk. Det er fantastisk at spille sammen med disse superspillere, fortæller Beckham.

- Det var en god debut og en meget speciel aften for mig. Jeg var lidt nervøs. Jeg har altid sagt, at dette var en stor udfordring for mig, så jeg har lidt pres på mig, siger Beckham.

Læs også:

Se også: Beckham fik debut i PSG-sejr

Han forlod den amerikanske klub Los Angeles Galaxy efter at have vundet MLS-ligaen i USA sidste år.

I slutningen af januar blev han hentet til PSG, og for to uger siden mødte han sine nye holdkammerater for første gang.

Beckham har kontrakt med den franske hovedstadsklub sæsonen ud. Han har doneret sin løn til velgørenhedsarbejde for børn.

- Det har været hårdt at komme tilbage i form, men jeg føler mig fit nu, forklarer Beckham.

Læs også:

Se også: Beckham-mania i Paris

PSG-træner Carlo Ancelotti antyder, at Beckham kan få lov at starte inde i onsdagens pokalkamp mod Marseille, som PSG altså møder to gange i træk på hjemmebane på blot tre dage.

- Marco Veratti har karantæne i den kamp, så måske vil Beckham spille fra start, siger Ancelotti.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere