Evian i tvivl: Er Stephan Andersen motiveret?

Evian har endnu ikke modtaget nogen bud på Stephan Andersen. Men danskeren kan få en ny chance igen, hvis han er motiveret

Hvis du vil være her, så kan chancen komme igen (Foto: Jens Dresling)
Hvis du vil være her, så kan chancen komme igen (Foto: Jens Dresling)

Den danske landsholdsmålmand Stephan Andersen har endnu ikke fået en afklaring på sin fodboldfremtid. Danskeren er bænkevarmer i sin franske klub Evian, så han vil væk fra klubben – gerne inden hans kontrakt udløber til sommer.

Evian har accepteret, at Stephan Andersen vil væk fra klubben, men sportsdirektør og cheftræner Pascal Dupraz fastslår, at man endnu ikke har modtaget nogen bud på målmanden.

- Situationen er sådan, at vinduet er åbent, men vi har ikke modtaget nogen bud på Stephan. Vi er i gang med at forberede os på sæsonen, og jeg skal vide, om folk er motiverede. Derfor skal jeg vide, om Stephan er her eller om han bliver, siger Pascal Dupraz til tipsbladet.dk.

Læs flere nyheder på Tipsbladet.dk

Midt i pokerspillet om at komme væk fra den franske klub, kan Stephan Andersen måske få en chance for at vise sig frem i Evian målet alligevel. For mens Evian er klar til at sælge Andersen, kan de måske få brug for ham. Førstemålmanden Bertrand Laquait er blevet skadet, og det kan blive danskerens chance, når den franske sæson i weekenden atter går i gang efter vinterpausen. Her spiller Evian mod Brest - måske med en dansker på mål.

- Vi har fortalt vores betingelser om et salg til Stephan og hans agent, men jeg kan ikke sige det til pressen. Men vi kan ikke vente til slutningen af transfervinduet, før vi ved, hvad der sker. Bertrand Laquait er skadet lige nu, så jeg skal spørge Stephan Andersen, om han er motiveret til at spille for ham. Jeg håber, at Laquait bliver klar, men hvis ikke, må vi spørge Stephan, fastslår Pascal Dupraz.

Læs flere nyheder på Tipsbladet.dk

Den franske cheftræner og sportsdirektør har ikke været begejstret for Stephan Andersens attitude på det seneste, og han vil være sikker på, at danskeren er klar til at spille for Evian, selvom han vil væk fra klubben.

- Det er ikke sådan, at Stephan Andersen ejer os. Vi ejer Stephan, og vi har nogle regler i klubben, som man skal acceptere. Det ser ud til, at Stephan har haft svært ved at være motiveret. Hvis jeg vælger at give ham chancen i weekendens kamp, skal jeg være sikker, siger Pascal Dupraz.

I sidste uge udtalte Stephan Andersens agent Michael Johansen, at danskeren var tæt på at skifte til Club Brugge, men Evian-bossen afviser, at der er bud efter danskeren lige nu.

Se mere:

Se også: Syndebukken Stephan: Jeg vil væk

- Stephan vil gerne videre til en anden klub, og det respekterer vi. Men jeg har ikke modtaget nogen bud. Måske har jeg drømt om det, men ellers ikke, tilføjer han.

Pascal Dupraz har tidligere slået fast, at Stephan Andersen mistede sin plads i Evian-målet i efteråret, da han i løbet af fem kampe lukkede otte mål ind, selvom modstanderholdene kun havde 11 skud på mål i alt.

0 kommentarer
Vis kommentarer