Syndebukken Stephan: Jeg vil væk

Den danske målmand har ikke været tilfreds med sit ophold i Evian

Andersen er træt af tilværelsen i Evian (Foto: Lars Poulsen)
Andersen er træt af tilværelsen i Evian (Foto: Lars Poulsen)

Han er blevet førstevalg på landsholdet, efter Thomas Sørensen indstillede sin landsholdskarriere, og han har længe lignet førstevalget i sin franske klub Evian.

Men i weekenden var danskeren igen røget på bænken for klubholdet. En periode med dårlige resultater kostede Stephan Andersen startpladsen, og danskeren er ikke tilfreds.

Det er anden gang, at danskeren er fravalgt i det franske. Allerede i sommer raslede han med sablen og ville væk, hvis situationen ikke ændre sig, og nu vil han gerne væk - igen, når transfervinduet åbner til januar.

Se mere:

Se også: Stephan sendt på bænken igen

- Jeg er desværre blevet ofret, det er ærgerligt, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg forventer også at være på bænken næste gang. De vandt 2-1, og han (målmanden, red.) lavede ikke de store fejl.

- Jeg har haft en lang snak med træneren og har fortalt ham, at det (opholdet i Evian, red.) ikke har levet op til mine forventninger til at være i klubben. Det handler om den måde, vi spiller fodbold på, og den måde jeg har udviklet mig på. Det var træneren ikke glad for at høre, men jeg havde behov for at være ærlig, fortalte Stephan Andersen ved landsholdets pressesession i dag.

Nu vil danskeren meget gerne væk fra Evian til januar:

Se mere:

Se også: Stiktosset Stephan Andersen starter inde

- Jeg har sagt til ham, at jeg håber at finde en løsning inden næste transfervindue, så nu skal jeg sætte mig ned med min agent og finde en løsning, så jeg kan få lov til at gå eller finde noget andet, lyder det.

Målmanden forklarer, hvad det er i klubbens måde at spille fodbold på, som ikke fungerer for ham.

- Det er ikke mig, der er træner og sætter taktikken, men jeg synes ikke, vi har udviklet os som hold i forhold til sidste sæson, da vi fik en flot 9. plads. Nu handler det om ren overlevelse, siger målmanden, der ikke kommer ind på, hvor fremtiden gerne må ligge.

Se mere:

Se også: Evian: Nu er Stephan førstevalg

- Det er sket (bænkpladsen, red.) i forhold til en stribe dårlige resultater, men træneren har regnet sig frem til, at vi har lukket otte mål ind på 11 afslutninger i de seneste kampe. Jeg synes ikke selv, at jeg kunne gøre noget ved de mål, så det er vildt ærgerligt.

Føler du så, at du er blevet gjort til syndebuk?

- Man kan måske godt sige, at jeg er blevet syndebuk. Alfa og omega er, at jeg ikke spiller, så jeg ved ikke, om man kan kalde mig syndebuk, men spillet har ikke været godt, fortæller danskeren.

Evian ligger lige nu fjerdesidst i den franske Ligue 1, a point med Sochoux, som ligger til nedrykning.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen