Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Zlatan vil lokke guldkvinde til Paris

Paris-stjernen Zlatan Ibrahimovic forsøger at lokke Sveriges bedste kvindespiller til sin franske klub

Zlatan Ibrahimovich fik mandag aften overrakt prisen som årets fodboldspiller i Sverige af værten for 'Fotbollsgalan', Anna Brolin. (Foto: AP/Claudio Bresciani)
Zlatan Ibrahimovich fik mandag aften overrakt prisen som årets fodboldspiller i Sverige af værten for 'Fotbollsgalan', Anna Brolin. (Foto: AP/Claudio Bresciani)

Zlatan Ibrahimovic kan have et ry for at være egocentrisk, men den svenske landsholdsstjerne har tilsyneladende også andre interesser end sin egen karriere.

Da den 31-årige angriber mandag modtog den svenske guldbold for syvende gang ved et prisuddelingsshow i Stockholm, havde han travlt med at lokke den kvindelige diamantbold-modtager Lotta Schelin til sin klub Paris Saint-Germain.

- Det ville være cool at få hende til Paris, siger Zlatan Ibrahimovic til Expressen om sin svenske kollega, der spiller i Lyon.

Paris Saint-Germain har for nylig fået en stor pengeindsprøjtning af sin ejer fra Qatar, og klubben går efter at blive størst i fodbold både på herresiden og kvindesiden. Samtidig bygger klubben også på i basketball og håndbold.

Læs også:

Se også: TV: Se Zlatan få rødt for grov stempling

Ibrahimovic er allerede klubkammerat med en anden svensk kvindespiller - Kosovare Asllani.

- Barcelona har håndbold, basketball og fodbold, og i PSG har de også håndbold og får basket nu.

- Det kan blive så stort, det skal være, og de satser alt på at gøre det stort. Det er klart, at de bedste skal være der, og det er cool at være med fra starten. Men så siger Lotta Schelin: 'Nej, jeg har det godt i Lyon'. Men der har hun allerede vundet, siger Ibrahimovic.

Lyon har vundet det franske kvindemesterskab fire gange, mens Schelin har spillet i klubben.

1 af 2 Lotta Schelin (th.) hentede prisen som årets kvindelige fodboldspiller ved 'Fotbollsgalan'. (Foto: AP/Vadim Ghirda)
2 af 2 Zlatan Ibrahimovich fik mandag aften overrakt prisen som årets fodboldspiller i Sverige af værten for 'Fotbollsgalan', Anna Brolin. (Foto: AP/Claudio Bresciani)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen