Zlatan på plads i PSG

Så lykkedes det: Paris Saint Germain har hentet AC Milan-stjernen Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic er nu PSG-spiller. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic er nu PSG-spiller. (Foto: AP)

Fodboldklubben Paris Saint-Germain har tirsdag aften bekræftet, at man har købt Zlatan Ibrahimovic af italienske AC Milan.

Klubben har forhandlet i flere dage med milaneserne og svenskerens agent Mino Raiola, og alle parterne er nu blevet enige om vilkårene for en kontrakt.

Zlatan følger dermed til Paris med sin klubkammerat, forsvarsspilleren Thiago Silva, som skiftede til PSG for få dage siden.

Læs også:

Se også: I dag kan Zlatan blive PSG-spiller

Paris Saint-Germains sportsdirektør Leonardo har bekræftet handlen over for flere medier, og det samme har Mino Raiola.

- Alle er glade, også Zlatan. Nu er der endnu en grund til at betragte Paris som en by fyldt med skønhed, udtaler Raiola.

Leonardo og Paris Saint-Germains præsident Nasser Al Khelaifi har indkaldt til pressekonference kl. 15 onsdag eftermiddag, hvor det ventes at blive meddelt officielt, at klubben har købt Ibrahimovic.

Får knap 100 mio. om året
Ifølge flere italienske medier, bl.a. Sky Italia, er parterne blevet enige om en treårig kontrakt, skriver svenske expressen.se i sin live-opdatering om handlen.

Ibrahimovic ankommer til Paris fra Sverige tirsdag aften, og skal gennemgå det obligatoriske lægetjek i løbet af onsdagen før kontrakten kan underskrives, oplyser Leonardo.

Der er endnu ikke sluppet noget ud om den økonomiske del af aftalen, men ifølge Expressen, som citerer italienske medier, får AC Milan ca. 146 mio. kroner for Zlatan Ibrahimovic, mens svenskeren selv kan se frem til en årsløn på knap 95 mio. kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen