Fire klubber kæmper om vidunderknægt

Lilles Eden Hazard kan vælge og vrage mellem Englands største klubber

Nu er alle de store ligaer i Fodbold-Europa afsluttet, og klubberne kan derfor begynde at planlægge fremtiden og kigge efter nyt blod til deres trupper.

En af sommerens mest eftertragtede spillere er Lilles belgiske offensiv-diamant, den blot 21-årige Eden Hazard. Klubber som Manchester City, Manchester United og nu også Chelsea har meldt sig på banen i kampen om stortalentets signatur, men også en fjerde unavngiven klub bejler til Hazards signatur.

Se mere:

Se også: Chelsea klar til at 'stjæle' stjerne fra City

Det afslører Lilles direktør Frederic Paquet, der fortæller, at fire klubber kæmper om deres guldfugl, men at det er op til belgieren selv at beslutte, hvor fremtiden skal ligge.

- Jeg er ikke sikker op, at han selv ved, hvor han vil tage hen, så i øjeblikket ved vi ikke, hvor hans fremtid er. Hvad, jeg ved, er, at fire klubber er interesseret i at købe ham, men det er ikke op til os at beslutte sig for, hvor han skal tage hen, siger direktøren til Sky Sports.

Læs også:

Se også: Lindegaard: Der kommer verdensstjerner til United

- Vi har et meget godt forhold til spilleren, vi vil arbejde sammen og venter på, at han beslutter sig for et af de fire mandskaber, lyder det fra direktøren.

Hazard afsluttede sin franske sæson i søndags med et hattrick i Lilles 4-1-sejr over Nancy.

Umiddelbart lyder rygterne på, at det er Chelsea, der har givet det økonomisk mest attraktive tilbud til offensiv-spilleren, som ikke engang Manchester City er i stand til at matche.

Se mere:

Se også: Hazard-spil i Manchester

De nykårede engelske mestre skal nemlig overholde UEFAs finansielle Fair Play-regulativer, så klubben er tvunget til at skære i lønnen hos andre højtlønnede City-spillere, før de kan være med til et stort Hazard-bud.

Selv fortalte Hazard efter weekendens kamp, at hans agent har forhandlet i Manchester og med Chelsea, men at han endnu ikke har besluttet sig. Mon ikke fans af de tre engelske storklubber alle krydser fingre for, at sommerens stor-indkøb bliver den belgiske offensiv-stjerne.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen