TV: Skridtspark og los i hovedet i fransk topkamp

Der var masser af drama og fire mål, da PSG og Montpellier søndag spillede om førstepladsen i den franske liga

Der var masser af drama, men PSG's Diego Lugano her blev dog hverken sparket i hovedet eller skridtet. (Foto: AP)
Der var masser af drama, men PSG's Diego Lugano her blev dog hverken sparket i hovedet eller skridtet. (Foto: AP)

Montpellier er årets største overraskelse i den bedste, franske liga, hvor de ligger nummer to efter at de for blot tre sæsoner siden lå og rodede rundt nede i den næstbedste række.

På førstepladsen ligger nyrige Paris Saint Germain, og der var derfor tale om et ægte topbrag, da de to klubber sent søndag aften spillede 2-2 på Parc des Princes i hovedstaden.

Kampens første dramatik foregik under bæltestedet, da PSG's overordentligt målfarlige, brasilianske kantspiller Nenê blev sparket i skridtet. Efter en smertefuld tur i græsset var han dog klar til at spille videre.

TV: Se skridtsparket her.

Den tidligere Chelsea-spiller Alex satte gang i scoringerne, da han efter 41 minutter hamrede et frispark ind fra 30 meters afstand.

TV: Se målet her.

Efter Montpellier havde udlignet til 1-1 i anden halvleg kom den brasilianske forsvarsspiller i fokus igen, men for noget knap så rart.

Han blev nemlig ved et uheld losset i hovedet af udeholdets Olivier Giroud, men kunne dog snart efter spille videre.

TV: Se Alex blive losset i hovedet her.

I kampens slutfase gjorde John Utaka det til 1-2 inden Hoarau reddede dagen for duksene med sin udligning til 2-2 kort før tid.

Resultatet betyder at PSG beholder førstepladsen med 51 point, mens Montpellier har 50. Lille ligger på tredjepladsen med 42 point.

1 af 3 Carlo Ancelottis tropper udlignede kort før tid og sikrede uafgjort mod Montpellier. (Foto: AP)
2 af 3 Den grotesk rige PSG-ejer Sheik Tamim Ben Hamad Al Thani havde slæbt Paris' borgmester Bertrand Delanoe med til kampen, og de så ud til at hygge sig strålende. (Foto: AP)
3 af 3 Der var masser af drama, men PSG's Diego Lugano her blev dog hverken sparket i hovedet eller skridtet. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer