Evian var bange for at ringe til Poulsen

Evians sportsdirektør håber at kunne holde flere år på Christian Poulsen og kalder ham leder og mulig anfører

Zidane er involveret i den franske oprykkerklub Evian, der har hentet Christian Poulsen i Liverpool. (Foto: AP, Lars Poulsen)
Zidane er involveret i den franske oprykkerklub Evian, der har hentet Christian Poulsen i Liverpool. (Foto: AP, Lars Poulsen)

Der var nok ikke mange, der havde forestillet sig, at Christian Poulsen skulle bytte tilværelsen i Liverpool ud med et ophold hos det franske oprykkerhold Evian.

Og selv klubbens sportsdirektør, Pascal Dupraz, kneb sig i armen, da aftalen med den tidligere danske landsholdsanfører lå fast.

- Jeg var en smule overrasket i starten.

- Jeg var bange for at ringe til Christian, for min klub er lille, og han har spillet i mange store klubber, exceptionelle klubber. Men hvis man tror på sine muligheder, så er der mulighed for succes, siger Pascal Dupraz.

Stephan Andersen hjalp
Klubben råder foruden Christian Poulsen over Daniel Wass og Stephan Andersen i truppen. Den tidligere Brøndby-målmand var medvirkende til, at Christian Poulsen fik en aftale på plads i slutningen af det seneste transfervindue.

Læs også: Zidane og kildevand betaler for Poulsen

- Stephan rådede mig til at få Christian ind på holdet. Først var der en fransk agent, som fortalte om Christian, men bagefter diskuterede jeg det specifikt med Stephan, som sagde god for Christian, fortæller Pascal Dupraz.

Et-årig kontrakt
Christian Poulsen har kontrakt med Evian et år frem, men franskmændenes sportsdirektør ser ham gerne i klubben efter næste sommer.

- Jeg håber, vi kan beholde ham længere. Jeg er sikker på, at vi skal diskutere det til januar. Han skal performe, men det er jeg sikker på, han vil.

- Sproget er en barriere nu, men jeg er sikker på, at om nogle få måneder vil han være en mulig anfører. Men allerede nu vil han være en af lederne på holdet, mener Pascal Dupraz.

Evian er rykket op i tre af de seneste fire sæsoner, og det er første gang, klubben er i Frankrigs bedste række.