Storetå truer Gravgaards karriere

Forsvarsspilleren Michael Gravgaard frygter, at karrieren kan være overstået på grund af en stiv storetå, der hindrer ham i at spille fodbold

Michael Gravgaard i Hamburger SV-trøjen, som han spillede i tidligere på året. Nu er han tilbage i Nantes. (Foto: Getty Images)
Michael Gravgaard i Hamburger SV-trøjen, som han spillede i tidligere på året. Nu er han tilbage i Nantes. (Foto: Getty Images)

Michael Gravgaard har forsøgt med blokader.

Forsvarsspilleren har også forsøgt sig med en operation. Men den ene storetå giver fortsat Gravgaard så store problemer, at det truer med at stoppe hans karriere.

- Jeg forsøger at være optimistisk, men det ser lidt svært ud. Men jeg giver ikke op, før jeg har prøvet alt, siger Michael Gravgaard til B.T.

Nantes-spilleren har døjet med en stiv storetå i flere år. De blokader, der tidligere betød, at han kunne gå på banen, har mistet virkningen, og en operation har ikke hjulpet.

- Mine smerter er stadig for store til at kunne spille, og jeg har lovet mig selv ikke at proppe mig selv med alverdens smertestillende produkter, for det har jeg allerede gjort for meget, siger Gravgaard, der ser to muligheder for sig:

- At give det mere tid og håbe på en forbedring eller tage endnu en operation og få en relativ hurtig afklaring.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere