TV: Cavani lynede i Zlatans fravær

Den uruguayanske angriber overhaler Falcao på den franske topscorerliste efter PSG's sejr over Lorient

Edinson Cavani (th.) - her i duel med Lorients Yan Jouffre - har scoret syv gange i de seneste seks kampe for PSG. (Foto: AP/Jacques Brinon)
Edinson Cavani (th.) - her i duel med Lorients Yan Jouffre - har scoret syv gange i de seneste seks kampe for PSG. (Foto: AP/Jacques Brinon)

Selv uden den sædvanlige magi fra Zlatans støvler vandt PSG fredag aften overbevisende med 4-0 på hjemmebane over Lorient i den bedste franske liga og konsoliderede dermed førstepladsen ved at rykke tre point foran Monaco, der søndag spiller topkamp på udebane mod tredjeplacerede Lille.

Zlatan Ibrahimovic sad over med en mindre skade, men det betød ikke det store for topholdet, der igen havde Edinson Cavani som en profil. To gange scorede den uruguayanske angriber, der dermed overhaler Monaco-angriberen Falcao som topscorer i Ligue 1.

Se også: Officielt: Zlatan går i strejke

Cavani er noteret for ni mål i 12 kampe, mens Falcao har scoret otte mål i sæsonens første 11 Monaco-kampe.

Lucas bragte Paris Saint-Germain foran allerede efter tre minutters spil, før Jeremy Menez gjorde det til 2-0 seks minutter før pausen.

Se Menez bringe PSG foran 2-0 her:

Se Menez bringe PSG på 2-0

Derefter tog Cavani så fat ved først at heade 3-0-målet ind bag en Lorient-keeper lidt på skovtur kort før pausen, og ti minutter før tid stod han så det rigtige sted i feltet til at styre 4-0-målet i nettet på en ripost i øsende regnvejr i Paris.

Se begge Cavani-scoringer i tv-klippet over artiklen.

PSG er ubesejret i alle turneringer siden marts, fører den franske liga og tager på tirsdag imod belgiske Anderlecht i Champions Leagues Gruppe C - som pariserne også fører efter tre sejre i tre kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere