TV: Se Wass ødelægge Falcao-festen med nyt mål

Danskeren scorede sit tredje mål i denne sæson, da Evian overraskede på udebane mod topholdet Monaco

Daniel Wass er noteret for ti landskampe, men er pt. ikke en del af Morten Olsens landsholdstrup. (Foto: Claus Bonnerup)
Daniel Wass er noteret for ti landskampe, men er pt. ikke en del af Morten Olsens landsholdstrup. (Foto: Claus Bonnerup)

Der var linet op til en sikker hjemmesejr i Monaco, da Evian fredag aften kom på besøg i fyrstedømmet, men ikke mindst en velspillende Daniel Wass ville det anderledes i kampen, der sluttede med et overraskende Evian-point efter 1-1.

Den 24-årige dansker bragte gæsterne foran efter 20 minutters spil, da han blev spillet fri i feltet og hamrede bolden i nettet til en overraskende Evian-føring.

Se også: 'Majestætisk' Kjær på rundens hold igen, igen, igen

Føringen holdt dog ikke voldsomt længe, idet Radamel Falcao blot syv minutter senere udlignede til 1-1 med en skarp afslutning, der smuttede mellem benene på en Evian-forsvarer og efterlod Jesper Hansen stort set chanceløs i Evian-målet.

Men trods overvægt i spil og bl.a. et forsøg på overliggeren i slutfasen lykkedes det ikke Monaco at score yderligere, og Evian havde selv flere gode muligheder - især ved senegaleseren Sougou - for at score i den anden ende af banen.

Daniel Wass startede for 13. gang i 13 kampe i denne sæson inde for Evian og havde udgangspunkt på højre midtbane, hvorfra han flere gange skar op gennem banen - som på scoringen, der allerede var danskerens tredje i denne sæson, ligesom han er noteret for to assister.

Se også: TV: Se Wass banke Braithwaite

I sidste sæson scorede danskeren to gange, mens det i sæsonen før som lejesvend fra Benfica blev til fire mål i den første sæson i Evian-trøjen.

Radamel Falcaos mål var colombianerens niende i denne sæson, og han deler dermed føringen på topscorerlisten med uruguayanske Edinson Cavani fra PSG.

Se også: TV: Uhyggeligt benbrud giver ti dages karantæne

Pariserne fører fortsat Ligue 1 med to points afstand til Lille på andenpladsen og til Monaco på tredjepladsen, og PSG kan øge afstanden til Monaco til fem point, når Nice lørdag eftermiddag kommer på besøg i Paris. Lille gæster Guingamp senere lørdag aften.

Evian rykker med det overraskende point fra 14. pladsen op på 12. pladsen i den brede og tætte midte i den franske liga og har nu hentet ti point i de seneste fire kampe.

Og så er det i øvrigt anden weekend i træk, at Daniel Wass scorer for Evian, idet han også scorede i 2-1-sejren mod Martin Braithwaites Toulouse i sidste weekend.

Se Daniel Wass-scoringen i tv-klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere