Mere succes for Simon Kjær

Fuld spilletid til landsholdsspilleren, da Lille endnu engang holdt nullet i Ligue1

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær fortsætter med at bidrage til en ualmindelig solid defensiv i Lille. (Foto: Lars Poulsen)
Den danske landsholdsspiller Simon Kjær fortsætter med at bidrage til en ualmindelig solid defensiv i Lille. (Foto: Lars Poulsen)

Det har været et rent drømmeskifte for Simon Kjær at skifte tysk fodbold ud med fransk. Lørdag kunne den danske landsholdsspiller endnu engang glæde sig over at have gjort til at holde nullet for Lille, der er nærmeste rival til topholdet Paris Saint-Germain.

Lørdagens udekamp mod Guingamp endte 0-0, og var 11. gang ud af 13 mulige, at Lille holdt nullet. Udfaldet var ganske retvisende for en jævnt chancefattig affære, der i slutfasen bød på lidt drama, da Guingamps Lionel Mathis blev vist ud for sit andet gule kort.

Simon Kjær nåede også at gøre opmærksom på sig selv med en advarsel kort før tid en tackling på Rachid Alioui.

Lidt mere liv i kludene var der i Toulouse, hvor Ajaccio var på besøg. Danske Martin Braithwaite var i startopstillingen hos hjemmeholdet, og vil formentligt græmme sig over en eller to af de muligeder, som han fik brændt undervejs.

I særdelshed fordi kampen sluttede 1-1 og Toulouse dermed tabte et skridt i det store midterfelt i Ligue1.

Hos Reims fik Mads Albæk et kvarter på banen i 0-0 kampen mod Lorient.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere