PSG-præsident: Zlatan stopper karrieren her

Ifølge Paris Saint-Germains præsident Nasser Al-Khelaifi har svenske Zlatan Ibrahimovic bestemt sig for at stoppe karrieren i den franske hovedstadsklub

Zlatan Ibrahimovic stopper ifølge PSG's præsident karrieren i den franske storklub. (Foto: AP/Laurent Cipriani)
Zlatan Ibrahimovic stopper ifølge PSG's præsident karrieren i den franske storklub. (Foto: AP/Laurent Cipriani)

Zlatan Ibrahimovic vil slutte sin karriere i Paris Saint-Germain.

Det mener i hvert klubbens præsident, Nasser Al-Khelaifi.

Ibrahimovic har haft stor succes med PSG, siden han skiftede til klubben fra AC Milan i juli 2012, og blev således den første Ligue 1-spiller i 23 år til at score 30 mål i en sæson, da han var med til at hovedstadsklubben klubben til den franske titel mange år.

Se også: Zlatan håner Bayern-boss

Den svenske verdensstjerne skrev under på en forlængelse med klubben tilbage i september, hvormed han forlængede sit ophold på Parc des Princes frem til 2016. .

Og klubbens præsident, Al-Khelaifi , er overbevist om, at den tidligere Inter-, Juventus- og Barcelona-stjerne vil blive i Paris , indtil han går på pension.

- Han har sagt, at han ønskede at gå på pension med denne klub, og det vil være hans sidste klub, fortæller Al-Khelaifi til BBC .

Ibrahimovic er på listen over kandidater til FIFA Ballon d'Or-prisen, som gives til den spiller, der anses for at være den bedste i verden.

Se også: TV: Uhyggeligt benbrud giver ti dages karantæne

Barcelonas Lionel Messi har vundet den de sidste tre år, og ligner fortsat en favorit, men Al-Khelaifi mener, at Ibrahimovic fortjener at blive anerkendt for sine præstationer.

- Jeg synes, han er en af de tre bedste spillere i verden, tilføjede han.

- Han fortjener at være den bedste spiller i verden i år med de ting, han har gjort.

Ibrahimovic har allerede scoret 12 mål i alle turneringer for PSG i denne sæson, heraf syv i blot fire Champions League-kampe.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere