TV: Ny hæder til Zlatan

Magasinet GQ har kåret svenskeren til 'årets mand' i Frankrig

Zlatan Ibrahimovic har taget Frankrig med storm. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic har taget Frankrig med storm. (Foto: AP)

Selvom Zlatan Ibrahimovic knaldede to bolde i kassen mod Portugal, så kom Sverige ikke til VM i fodbold.

Som bekendt gjorde en vis Cristiano Ronaldo det nemlig endnu bedre med tre mål i den anden ende, og derfor har det været en skuffende uge for stjerneangriberen.

Men nu får den kære Zlatan en form for kompensation.- Han har været en nøglefigur i Frankrig siden sin ankomst i juli 2012, og den svenske stjerne er fascineret af vekselvirkningen mellem det tiltrækkende og det frastødende. Han opleves som arrogant, provokerende og truende, samtidig med, at han også opleves som spændende, sjov, cool og iøjenfaldende. Men hvem er manden bag Zlatan-hypen, der har spredt sig i fransk fodbold og hele samfundet?, spørger magasinet i sin begrundelse.

Noget overraskende hævder GQ, at det var en genert Zlatan, der modtog meddelelsen om, at han havde mulighed for at modtage prisen foran et publikum.

Ronaldo vs. Zlatan 4-2

- Jeg bryder mig ikke om ceremonier, hvor man skal op på en scene og tale foran folk. Det skræmmer mig, men jeg kan godt lide tanken om at være ¨årets mand'. Så for en gangs skyld er jeg med på den. Det betyder, at jeg har endnu et trofæ, siger Zlatan Ibrahimovic, der allerede har høstet flere priser i år.

Således blev han for nylig kåret som 'årets angriber', ligesom han blev hædret med 'Guldbollen', da svensk fodbold fejrede sig selv ved den årlige prisuddeling 'Fotbollsgalan'.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere