Magnifique! Simon Kjær holder nullet i 945 minutter

Den danske Lille-forsvarsspiller holdt tirsdag aften nullet for tiende kamp i træk, da Marseille blev besejret 1-0

Simon Kjær og Lille vandt igen og holdt nullet. (Arkivfoto: AP)
Simon Kjær og Lille vandt igen og holdt nullet. (Arkivfoto: AP)

Simon Kjærs vej til succes er brolagt med 0'er.

Den danske landsholdsforsvarer er blevet en gigant i franske Lille og viser forsvarsspil, der må få enhver Lille-fan til at udbryde 'magnifique!'. Simon Kjær er lige nu en vigtig del af det, der lige nu må betegnens som europæisk fodbolds bedste forsvar.

Hjemme på Grand Stade de Lille Métropol vandt den nordfranske klub tirsdag aften 1-0 over Marseille, og det var 11. gange i træk, at Lille i ligasammenhæng holdt nullet.

Simon Kjær har været med de seneste ti gange, og han skal helt tilbage til 15. september for at finde en ligakamp, hvor han har været med til at lukke mål ind.

Den 24-årige dansker nærmer sig 1000 minutters ligefodbold i træk uden at indkassere en scoring. Efter 1-0-sejren over Marseille er minuttælleren oppe på 945 minutter, og han kan dermed passere noget af en milepæl i weekenden i Bordeaux.

Se også: PSG- og Lyon-busser angrebet med sten

Lille har holdt buret rent i imponerende 14 af 16 ligakampe i denne sæson og truer Paris Saint Germain i toppen af den franske liga.

De var ikke uheldige i tirsdagens topkamp mod Marseille. Der var tale om en meget intenst opgør, og gæsterne havde flere gode muligheder. Men målmand Vincent Enyeama spillede en ny stor kamp, og Simon Kjær havde også en vigtig clearing tæt under mål.

Det lignede længe en målløs forestilling, men et minut inde i overtiden slog topscorer Nolan Roux til og sikrede Lille endnu en sejr.

Simon Kjærs klub er nu blot et point efter Paris, der dog har spillet en kamp færre.

0 kommentarer
Vis kommentarer