Stolt Kjær: Det er jo helt vanvittigt

Den danske forsvarsspiller har masser af succes i franske Lille, der tirsdag aften holdt målet rent for 11. ligakamp i træk

Simon Kjær kommer meget symptomatisk foran Marseilles  Andre-Pierre Gignac i tirsdagens topmøde i Lille (Foto: AP)
Simon Kjær kommer meget symptomatisk foran Marseilles Andre-Pierre Gignac i tirsdagens topmøde i Lille (Foto: AP)

Livet er rigtig godt ved Simon Kjær i øjeblikket.

Tirsdag aften var han en vigtig del af det Lille-hold, der fik sit 11. clean sheet i træk, da Marseille blev besejret 1-0 i en intens topkamp.

Den nordfranske klub scorede sejsmålet et minut inde i overtiden, og det var en glad Simon Kjær, som talte til Ekstra Bladet efter at have sunget sejrssang igen-igen-igen.

Se også: Magnifique! Simon Kjær holder nullet i 945 minutter

- Jeg kommer lige nu ud fra en helt fantastisk stemning inde i omklædningsrummet. Det var en supersejr, for nu holder vi Marseille ni point efter os i kampen om topplaceringerne, og de har ellers et rigtigt godt hold.

- Vi stod sammen som hold, og det kendetegner vel et tophold, at vi scorer, når vi får chancen, sagde Simon Kjær, der er en del af Europas pt. bedste defensiv.

Se også: TV: Er det verdens bedste selvmål?

Lille har holdt nullet i 14 ud af 16 ligakampe, og holdet skal tilbage til midt i september for at finde seneste ligakamp, hvor det lykkedes en modstander at score imod dem.

- Det er jo helt vanvittigt. Sådan en stime kan man jo ellers kun drømme om, men alle kæmper for det, og vi hænger ufatteligt godt sammen som hold.

- Hernede kalder de os Europas clean sheet-konger i medierne, og det er sjovt med al snakken om vores nulstime, men også vigtig, siger Simon Kjær, der har vekslet de mange nuller til en ordentlig spandfuld værdifuld selvtillid:

Se også: TV: Forrygende og arrogant Zlatan-scoring

- Vi går helt sikkert på banen og tror fast på, at vi holder nullet. Det er en fantastisk følelse for forsvaret, men faktisk for hele holdet er det vildt vigtigt.

- Vi har jo en tro på, at de andre ikke kan score imod os - og så er vi jo ligesom sikre på ikke at tabe. Den selvtillid tæller meget, så vores clean sheets er altså på flere måder - også mentalt - point værd.

Lille har på andenpladsen 36 point, og det er kun et færre en førende Paris Saint-Germain, der sent i aftes tabte til Evian.

0 kommentarer
Vis kommentarer