Jakob Poulsen åbner for dansk klubskifte

Jakob Poulsen overvejer et skifte væk fra Monaco i vinterens transfervindue. Danmark er en mulighed. 

Jakob Poulsen har ikke fået meget spilletid i det franske (Foto: PA)
Jakob Poulsen har ikke fået meget spilletid i det franske (Foto: PA)

74 minutter. 

Det er alt, hvad det er blevet til af spilletid for danske Jakob Poulsen i Monaco i denne sæson. De er endda kun fordelt på en enkelt startplads i den upåagtede franske ligapokalturnering, og derfor er det altså blevet til meget træning og meget lidt kamp for den tidligere danske landsholdsspiller. 

Jakob Poulsen tog selv et valg i sommer om at blive i den franske klub, selvom konkurrencen er hård, og derfor er han ikke overrasket over situationen. 

- Det er desværre gået som forventet. Jeg tog en beslutning i sommer, hvor jeg vidste, at det nok ville være begrænset med spilletiden. Det har vist sig at holde stik, og sådan er det. Jeg har det fint, men selvfølgelig er det frustrerende at træne, træne og træne uden at få lov til at spille kamp, siger Jakob Poulsen til tipsbladet.dk.

Se også: TV: Se det smukke spark: Monaco-dansker kan stadigSe også: Julehjælp: Spillertrøjer et et hit

Hvor han i sommer besluttede sig for at blive i Monaco, hvor han har en god løn, åbner han nu for at skifte klub i det kommende vintertransfervindue. 

- Jeg vil gerne spille, og jeg føler, at jeg har mange gode år i mig endnu. Vi må se, om vi kan finde ud af noget til vinter, for jeg vil gerne til en ny klub. Vi må se, om det kan lade sig gøre, for der er også noget økonomisk i det, siger Jakob Poulsen. 

Der er netop et aber dabei omkring økonomien. Jakob Poulsens hyre i Monaco kan næppe matches af andre klubber, og derfor skal danskeren gøre sig en overvejelse omkring at give afkald på nogle penge i tilfælde af et klubskifte. 

- Det må vi tage en snak om. Hvis de for eksempel siger, at jeg bare kan smutte uden at få et beløb i hånden, tror jeg ikke, at der er andre, der kan matche den løn, jeg får, og så ville det være dumt at smide relativt mange penge i skraldespanden. Så skulle det være, fordi der kommer noget sportsligt interessant, men i sidste ende er det økonomien, der bliver afgørende i min alder, siger han og oplyser, at hans agent Ivan Marco Benes snart skal tale med Monaco om fremtiden.

Se også: Jakob Poulsen: Jeg savner FC Midtjylland

Trods de økonomiske overvejelser er Jakob Poulsen åben over for et skifte hjem til Danmark. 

- Selvfølgelig er det en mulighed. Når jeg taler om, at det skal være sportsligt interessant, tænker jeg for eksempel på muligheden for at vinde et mesterskab eller spille Champions League. Det har jeg ikke prøvet endnu, og det kunne jeg godt tænke mig, fastslår han. 

Indtil et klubskifte kommer i stand, kan Jakob Poulsen trøste sig med at træne i en europæisk storklub med nogle af verdens bedste spillere som sine kolleger. Folk som Radamel Falcao, Joao Moutinho og James Rodriguez er nogle af holdkammeraterne, og Jakob Poulsen kan godt mærke det høje niveau. 

- Det er dygtige spillere, og det kan man også se. Det er super fint, og vores træning er også blevet bedre i denne sæson end i sidste sæson. Det er selvfølgelig også med til at udvikle mig, for man spiller kun kamp en gang om ugen, mens man træner seks-syv gange. Alligevel er det i kampene, man lærer mest, for til træning lærer du efterhånden holdkammeraternes spil at kende. Det er i kampene, at de nye udfordringer ligger, fortæller han. 

0 kommentarer
Vis kommentarer